WIMBLEDON

Wimbledon: Η Μπαντόσα δεν θα παίξει στο μικτό με τον Τσιτσιπά λόγω τραυματισμού

Η Πάουλα Μπαντόσα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μάρτα Κοστιούκ για τον 2ο γύρο του Wimbledon 2023, Λονδίνο | Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023
Η Πάουλα Μπαντόσα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μάρτα Κοστιούκ για τον 2ο γύρο του Wimbledon 2023, Λονδίνο | Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023 © 2023/ALBERTO PEZZALI/AP IMAGES

Η Πάουλα Μπαντόσα εγκατέλειψε την αναμέτρηση με την Μάρτα Κοστιούκ στον 2ο γύρο του Wimbledon και ο τραυματισμός της δεν της επιτρέπει να αγωνιστεί ούτε στο μικτό με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Πρόωρα ολοκληρώθηκε το Wimbledon για την Πάουλα Μπαντόσα. Η Ισπανίδα τενίστρα τραυματίστηκε κι εγκατέλειψε τον αγώνα της για τον 2ο γύρο με αντίπαλο τη Μάρτα Κοστιούκ και δεν θα αγωνιστεί ούτε στο μικτό, ως ζευγάρι με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Οι δυο τους, που αποτελούν ζευγάρι και στη ζωή, ήταν προγραμματισμένο να κάνουν την πρώτη... αθλητική συνεργασία τους το Σάββατο κόντρα στους Όστιν Κράγιτσεκ και Τζέσικα Πεγκούλα, όμως η Μπαντόσα δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

"Δεν μπορώ να παίξω. Είναι ο ίδιος τραυματισμός τον οποίο παλεύω τις τελευταίες εβδομάδες. Έκανα ό,τι ήταν δυνατό για να παίξω εδώ, αλλά από χθες όταν ξύπνησα ένιωθα περίεργα. Τώρα είμαι λίγο χειρότερα και θα χρειαστώ σίγουρα λίγες μέρες ξεκούρασης. Θα μιλήσω με την ομάδα μου για να δούμε τι θα κάνουμε τις επόμενες εβδομάδες", δήλωσε.

TAGS WIMBLEDON ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ