WIMBLEDON

Wimbledon: Η Μπαντόσα αποσύρθηκε από τον αγώνα με την Κοστιούκ

Η Πάουλα Μπαντόσα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μάρτα Κοστιούκ για τον 2ο γύρο του Wimbledon 2023, Λονδίνο | Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023
Η Πάουλα Μπαντόσα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μάρτα Κοστιούκ για τον 2ο γύρο του Wimbledon 2023, Λονδίνο | Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023 © 2023/ALBERTO PEZZALI/AP IMAGES

Άτυχη στάθηκε η Πάουλα Μπαντόσα στην αναμέτρηση του 2ου γύρου του Wimbledon κόντρα στην Μάρτα Κοστιούκ, αφού τραυματίστηκε και αποσύρθηκε.

Η Πάουλα Μπαντόσα αποσύρθηκε από τον 2ο γύρο του Wimbledon, αφού τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα της με την Μάρτα Κοστιούκ.

Η Ισπανίδα τενίστρια και σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά χτύπησε στη διάρκεια του 1ου σετ, το οποίο έχασε με 2-6. Κατόπιν, ζήτησε ιατρικό τάιμ άουτ στο 1ο γκέιμ του 2ου σετ και τελικά αποφάσισε να σταματήσει τον αγώνα και να αποκλειστεί.

Η 25χρονη τενίστα, νο 35 στην κατάταξη της WTA, αφού αποκλείστηκε από την αντίπαλο που απέκλεισε και τη Μαρία Σάκκαρη στον 1ο γύρο, πλέον θα κάνει προσπάθεια να αγωνιστεί στο μικτό με τον Τσιτσιπάς.

TAGS WIMBLEDON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ