WIMBLEDON

Wimbledon: Αποσύρθηκε και ο Μπαουτίστα Αγούτ λόγω κορονοϊού

Ο Roberto Bautista Agut στο Μαϊάμι απέναντι στον Kamil Majchrzak το 2022
Ο Roberto Bautista Agut στο Μαϊάμι το 2022 © 2022 WILFREDO LEE/AP IMAGES

Με ανακοίνωση του στα social media, ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ γνωστοποίησε πως αποσύρθηκε από το Wimbledon, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ (No19) σε ανάρτησή του στο Twitter την Πέμπτη (30/6), έκανε γνωστό ότι ανιχνεύθηκε θετικός στον κορονοϊό και ότι αποχωρεί από το φετινό Wimbledon. Είχε προηγηθεί και η απόσυρση του Ματέο Μπερετίνι από το τουρνουά, αφού και εκείνος είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.

Ο 34χρονος Ισπανός, που γνώρισε την ήττα από τον Στέφανο Τσιτσιπά στο ATP250 της Μαγιόρκα, ξεκίνησε την πορεία του στο βρετανικό Grand Slam με νίκη 0-3 (1-6, 0-6, 3-6) απέναντι στον Ούγγρο Αττίλα Μπάλαζς (No331).

"Σήμερα έχω ειδοποιήσει την διοργάνωση για την απόσυρσή μου. Έχω βγει θετικός στον κορονοϊό. Ευτυχώς, τα συμπτώματα δεν είναι πολύ σοβαρά, αλλά νομίζω ότι είναι η καλύτερη απόφαση. Ευχαριστώ για την υποστήριξη. Ελπίζω να επιστρέψω σύντομα."

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μπαουτίστα Αγούτ θα μπορούσε να βρεθεί αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον τέταρτο γύρο του Wimbledon.

TAGS WIMBLEDON ATP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ