US OPEN

US Open: Συνεχίζει απτόητος ο Μεντβέντεφ, απέκλεισε τον Ρίντερκνες

Ο Ντάντιλ Μεντβέντεφ απέναντι στον Ρίντερκνες
Ο Ντάντιλ Μεντβέντεφ απέναντι στον Ρίντερκνες 2022 AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Ο Νταντίν Μεντβέντεφ (Νο1) συνεχίζει απτόητος την υπεράσπιση του τίτλου του στο US Open επικρατώντας 3-0 του Άρθουρ Ρίντερκνες (Νο58).

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον Άρθουρ Ρίντερκνες (No58), ο Ντανίλ Μεντβέντεφ (Νο1) συνεχίζει απτόητος την υπεράσπιση του τίτλου του στο US Open.

Το Νο1 του ταμπλό και του κόσμου, επικράτησε 6-2, 7-5, 6-3 του Γάλλου και προκρίθηκε στον 3ο γύρο της κορυφαίας διοργάνωσης, πετυχαίνοντας την 20η νίκη του στα τελευταία 22 παιχνίδια του στη Νέα Υόρκη.

Ο Μεντβέντεφ έσωσε και τα τρία break points που δημιούργησε ο αντίπαλος του και με 34 winners και 20 αβίαστα λάθη, έφτασε στη νίκη σε 2 ώρες και 11 λεπτά στο Arthur Ashe, στο βραδινό πρόγραμμα της Τετάρτης.

"Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από το επίπεδο μου κι αυτό είναι σπουδαίο. Στο τέλος του ματς ήμουν ολοένα και καλύτερος. Την ίδια στιγμή είναι σημαντικό να κερδίζω στα τρία σετ. Να προσπαθώ να φύγω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ανυπομονώ για τον επόμενο γύρο" είπε ο 26χρονος Ρώσος ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον 22χρονο Κινέζο, Νο174 της παγκόσμιας κατάταξης και προερχόμενο από τα προκριματικά, Γιμπινγκ Γου.

Σε άλλα βραδινά ματς της Τετάρτης, ο 20χρονος Βρετανός, Τζακ Ντρέιπερ πέτυχε σπουδαία νίκη με 6-4, 6-4, 6-4 επί του Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ, αποκλείοντας το Νο6 του ταμπλό και ημιφιναλίστ του 2021, στο 2ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν.

Ο Ντρέιπερ, Νο53 στον κόσμο, πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στο κυρίως ταμπλό του US Open και συνεχίζει την εξαιρετική του σεζόν.

Στους "32", ο ταλαντούχος Βρετανός θα αντιμετωπίσει τον Κάρεν Χατσάνοφ ο οποίος κέρδισε με τη σειρά του 6-3, 6-3, 5-7, 6-4 τον Τιάγκο Μοντέιρο.

Πηγή: Tennis24

TAGS US OPEN ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ