US OPEN

US Open: Οδυνηρή ήττα για Κύργιο - Κοκκινάκη στο διπλό ανδρών

Ο Νικ Κύργιος με τον Θανάση Κοκκινάκη στο Australian Open
Ο Νικ Κύργιος με τον Θανάση Κοκκινάκη στο Australian Open © 2022 ANDY BROWNBILL / AP IMAGES

Οδυνηρός αποκλεισμός για το δίδυμο Κύργιος - Κοκκινάκης στη φάση των "16" του US Open, καθώς οι Αυστραλοί βρέθηκαν μια ανάσα από τη νίκη κόντρα στο σαφώς πιο έμπειρο ζευγάρι Λόιντ Γκλασπουλ και Χάρι Χελιοβάαρα.

Ο Νικ Κύργιος και ο Θανάσης Κοκκινάκης αποκλείστηκαν στους "16" του US Open από τους Λόιντ Γκλασπουλ και Χάρι Χελιοβάαρα.

Οι Ελληνοαυστραλοί προηγήθηκαν στα σετ, έχασαν δύο match points στο tie break του 2ου σετ και έφτασαν δύο πόντους μακριά στο match tie break, όμως ηττήθηκαν με 3-6, 7-6(6), 10-8, ολοκληρώνοντας την κοινή τους παρουσία στη Νέα Υόρκη.

Το Ελληνοαυστραλέζικο δίδυμο ξεκίνησε πολύ καλά το ματς, αξιοποίησαν το break στο 4ο game (3-1) για να πάρουν προβάδισμα στα σετ, όμως στη συνέχεια δεν εκμεταλλεύτηκαν τις αρκετές ευκαιρίες που είχαν, χάνοντας τη συντριπτική πλειοψηφία των κρίσιμων πόντων.

Σε δύο συνεχόμενα games στο 2ο σετ, είχαν ευκαιρίες για break που θα τους έδιναν το σερβίς για τη νίκη ενώ στο tie break, έχασαν το προβάδισμα με 6-4 και τα δύο match points.

Στο 10αρι του 3ου σετ, Κύργιος και Κοκκινάκης προηγήθηκαν 8-6, όμως έχασαν τους τέσσερις τελευταίους πόντους και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του διπλού.

Πηγή: Tennis24

TAGS US OPEN ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ