UNITED CUP

United Cup: Στον Β' όμιλο η Ελλάδα με Καναδά

Οι Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς
Οι Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς © 2021 PATRICK SEMANSKY/AP IMAGES

Η Ελλάδα κληρώθηκε τη Δευτέρα (23/10) στον Β' όμιλο του United Cup με τον Καναδά, με την τρίτη ομάδα του γκρουπ να προκύπτει από τα Rankings της 20ης Νοεμβρίου.

Τη Δευτέρα (23/10) η Ελλάδα έμαθε τον πρώτο της αντίπαλο στο United Cup μετά τη κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στο Περθ της Αυστραλίας.

Η "γαλανόλευκη" κληρώθηκε με τον Καναδά στον Β' όμιλο, ενώ η τρίτη ομάδα, που θα συμπληρώσει το γκρουπ, θα προκύψει από τα Rankings της 20ης Νοεμβρίου. Κορυφαίος στους άνδρες θα είναι ο Φελίξ Οσέρ Αλιασίμ, ενώ το Νο1 στις γυναίκες θα είναι η Λέιλα Φερνάντες.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αγωνιστεί στο Σίδνεϋ, που μαζί με το Περθ θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση, που θα διεξαχθεί το χρονικό διάστημα 29/12-7/1.

Συνολικά υπάρχουν έξι όμιλοι των τριών ομάδων, με τους νικητές και τους δύο καλύτερους δεύτερους να συνεχίζουν στον επόμενο γύρο.

Οι αγώνες των ομίλων ξεκινούν στις 29/12 στο Περθ και στις 30/12 στο Σίδνεϋ και από φέτος κάθε αναμέτρηση θα περιλαμβάνει δύο μονά (ένα ανδρών και ένα γυναικών) με τους κορυφαίους της κάθε ομάδας και ένα μεικτό διπλό.

Θυμίζουμε ότι η αποστολή της Ελλάδας αποτελείται από τους: Στέφανο και Πέτρο Τσιτσιπά, Στέφανο Σακελλαρίδη, Μαρία Σάκκαρη, Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου.

Αναλυτικά οι όμιλοι του United Cup:

  • Α' όμιλος: Πολωνία, Ισπανία, Wild Card
  • Β' όμιλος: Ελλάδα, Καναδάς, Wild Card
  • Γ' όμιλος: ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία, Αυστραλία
  • Δ' όμιλος: Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία
  • Ε' όμιλος: Τσεχία, Κίνα, Σερβία
  • ΣΤ' όμιλος: Κροατία, Ολλανδία, Νορβηγία

TAGS UNITED CUP ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ