UNITED CUP

United Cup: Πρωταθλητές οι Αμερικανοί

Οι Αμερικανοί πανηγυρίζουν την κατάκτηση του United Cup
Οι Αμερικανοί πανηγυρίζουν την κατάκτηση του United Cup © 2023 MARK BAKER / AP IMAGES

Οι ΗΠΑ επικράτησε στον τελικό της Ιταλίας με 4-0 κι έγινε η πρώτη ομάδα που κατέκτησε το νεοσύστατο United Cup, φτάνοντας τις πέντε νίκες στο τουρνουά κι έχοντας χάσει μόλις δύο παιχνίδια.

Οι ΗΠΑ έγινε η πρώτη ομάδα που κατακτά το νεοσύστατο United Cup μετά τη νίκη τους στον τελικό απέναντι στην Ιταλία με 4-0 φτάνοντας τις 5 νίκες στο τουρνουά έχοντας χάσει μόλις δύο παιχνίδια. Το ένα κόντρα στην Τσεχία και το άλλο κόντρα στη Μ. Βρετανία.

Στον τελικό οι ΗΠΑ πήραν προβάδισμα με την Τζέσικα Πεγκούλα να επικρατεί εύκολα της Μαρτίνα Τρεβιζάν με 6-4, 6-2, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε η άκοπη νίκη του Φράνσις Τιάφο απέναντι στον Λορέντζο Μουζέτι, ο οποίος εγκατέλειψε μετά από την ολοκλήρωση του 1ου set λόγω τραυματισμού στον ώμο.

Τον τίτλο για την αμερικανική ομάδα σφράγισε ο Τέιλορ Φριτς επικρατώντας του Ματέο Μπερετίνι στα δύο tie-break με 7-6(4), 7-6(6) χαρίζοντας τον τίτλο στην ομάδα του. Στο διαδικαστικής σημασίας παιχνίδι που ακολούθησε η Μάντισον Κις κέρδισε τη Λούσια Μπρονζέτι με 6-3, 6-2 διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 για τις ΗΠΑ.

Πηγή: Tennis24

TAGS UNITED CUP ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ