ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Τζόκοβιτς: "Το τρόπαιο στο σπίτι του λύκου"

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πανηγυρίζει πόντο που σημείωσε στο US Open
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πανηγυρίζει πόντο που σημείωσε στο US Open © 2021 JOHN MINCHILLO / AP IMAGES

Κάτι παραπάνω από δύο μήνες μετά την τελευταία του εμφάνιση στο tour, ο Νόβακ Τζόκοβιτς επέστρεψε δριμύτερος και πανηγύρισε τον 37ο Masters τίτλο της καριέρας του. Λίγο μετά, ανέβασε στα social media ένα ευχαριστήριο μήνυμα στην ομάδα του. 

Κάτι παραπάνω από δύο μήνες, μετά την τελευταία του εμφάνιση στο tour, ο Νόβακ Τζόκοβιτς επέστρεψε δριμύτερος και πανηγύρισε τον 37ο Masters τίτλο της καριέρας του με τον οποίον συνδύασε και το ιστορικό επίτευγμα του year end No1 για 7η φορά.

Ο 34χρονος Σέρβος, μετά από έναν σπουδαίο τελικό, πήρε εκδίκηση από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ για την πρόσφατη ήττα στον τελικό του US Open και αφού εκθρόνισε τον Ρώσο υπερασπιστή του τίτλου, κατέκτησε για 6η φορά το Paris Masters.

Λίγο μετά, ανέβασε στα social media ένα ευχαριστήριο μήνυμα στην ομάδα του ενώ μίλησε με σπουδαία λόγια και για τον αντίπαλό του, όπως έκανε και αμέσως μετά τον αγώνα.

"Τι ημέρα, τι εβδομάδα. Νιώθω ευλογημένος που και τα δύο παιδιά μου παρακολούθησαν από κοντά αυτή τη στιγμή. Είναι αποτέλεσμα πολυετούς και σκληρής δουλειάς. Έχω μια σπουδαία ομάδα. Τα παιχνίδια ήταν φανταστικά και έχω πολλές αναμνήσεις να πάρω μαζί μου. Είμαι ευγνώμων που φέρνω στο σπίτι ένα ακόμη ξύλινο τρόπαιο, εκεί όπου κοιμάται ο λύκος", έγραψε αρχικά ο Νόλε.

Συνέχισε με ένα tweet, αφιερωμένο στον Ντανίλ Μεντβέντεφ: "Αυτό που αγαπάω και σέβομαι περισσότερο στον Ντανίλ, είναι η αφοσίωσή του να είναι πάντα αληθινός κι αυτός που είναι. Είναι αυθεντικός και ορίτζιναλ. Δεν έχει σημασία τι λένε ή τι περιμένουν οι άλλοι, αυτός παραμένει σταθερός στις αξίες του".

Πηγή: Tennis24

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ