ATP

Τζόκοβιτς: "Σε λίγες ημέρες θα πω αναλυτικά τι έγινε στην Αυστραλία"

Ο Τζόκοβιτς σε προπόνηση στο Australian Open
Ο Τζόκοβιτς σε προπόνηση στο Australian Open AP PHOTO/MARK BAKER, FILE

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Σερβίας, Αλεκσάνταρ Βούτσιτς και επεσήμανε ότι τις επόμενες ημέρες θα μιλήσει αναλυτικά για όσα έγιναν στην Αυστραλία.

Νέα επεισόδια θα έχουμε στο σίριαλ του Νόβακ Τζόκοβιτς και όσα έγιναν στην Αυστραλία και του στέρησαν τη συμμετοχή στο Australian Open.

Το Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Σερβίας, Αλεκσάνταρ Βούτσιτς θέλοντας να τον ευχαριστήσει για την στήριξή του.

"Ως πρόεδρος της χώρας, δεν είχατε καμία υποχρέωση να παρέχετε αυτή την υποστήριξη, θέλω όμως να γνωρίζετε πως προσωπικά αισθάνομαι μεγάλη ευγνωμοσύνη που το κάνατε" είπε αρχικά ο Νόλε και στη συνέχεια έσπευσε να ευχαριστήσει και τον κόσμο: "Η ευγνωμοσύνη μου προς τον σερβικό λαό δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Μετά από αυτά που συνέβησαν στην Αυστραλία, ξέρω πως η σύνδεσή μου με τον λαό της Σερβίας θα διαρκέσει για πάντα".

Στη συνέχεια αποκάλυψε την πρόθεσή του να προχωρήσει σε αποκαλύψεις: "Σας παρακαλώ να κάνετε υπομονή, σε λίγες μέρες θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες για όλα όσα συνέβησαν εκεί."

TAGS ATP AUSTRALIAN OPEN ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ