US OPEN

Τζόκοβιτς: Όταν ο Νόλε είχε λυγίσει για τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του

Serbia's Novak Djokovic reacts as he talks about the death of his friend Kobe Bryant as he is interviewed on court following his quarterfinal win over Canada's Milos Raonic at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Tuesday, Jan. 28, 2020. (AP Photo/Lee Jin-man)
Serbia's Novak Djokovic reacts as he talks about the death of his friend Kobe Bryant as he is interviewed on court following his quarterfinal win over Canada's Milos Raonic at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Tuesday, Jan. 28, 2020. (AP Photo/Lee Jin-man) 2020 LEE JIN-MAN / AP PHOTO

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν είχε κρύψει ποτέ την στενή σχέση που είχε με τον Κόμπι Μπράιαντ και το SPORT24 θυμάται τη στιγμή που είχε λυγίσει μιλώντας για εκείνον.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατέκτησε το US Open φτάνοντας τους 24 τίτλους σε Grand Slam στην τεράστια καριέρα του.

Έτσι, βρήκε τρόπο να αποτίσει φόρο τιμής στον Κόμπι Μπράιαντ που έγινε θρύλος φορώντας το Νο 24. Μετά το τέλος του τελικού φόρεσε ένα μπλουζάκι για να τιμήσει τον φίλο του.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο. Για την ακρίβεια το έφερε έτσι η μοίρα ώστε λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ εκείνος να κατακτήσει το Australian Open.

Υπενθυμίζουμε ότι ο θρυλικός Αμερικανός βρήκε αιφνίδιο θάνατο στις 26 Ιανουαρίου 2020 όταν το ελικόπτερό του έπεσε με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ, της κόρης του και άλλων επτά ανθρώπων.

Λίγες ώρες αργότερα ο Νόβακ Τζόκοβιτς αγωνιζόταν στο Australian Open και με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τον φίλο του Κόμπι Μπράιαντ.

"Δεν ξέρω τι να πω. Πραγματικά, σοκαριστήκαμε. Ήταν ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές όλων των εποχών. Ενέπνευσε εμένα, αλλά και πολλούς άλλους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Είχα την τύχη να διατηρώ μία προσωπική σχέση μαζί του τα τελευταία δέκα χρόνια και όποτε χρειαζόμουν κάποια συμβουλή ή στήριξη ήταν εκεί για εμένα. Ήταν μέντορας, φίλος και με πλήγωσε όταν άκουσα για το θάνατο του ίδιου και της κόρης του" είπε ο Νόβακ Τζόκοβιτς φορώντας μια ζακέτα με τα αρχικά του Κόμπι Μπράιαντ και τα δύο νούμερα που φόρεσε στην τεράστια καριέρα του το "8" και το "24".

TAGS US OPEN ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ