ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Τζόκοβιτς: Οι Σέρβοι αναφέρουν ότι είχε ενημερωθεί για το θετικό PCR πριν πάει στην εκδήλωση για τα παιδιά

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς περιμένει την απόφαση του Υπουργού Μετανάστευσης
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς περιμένει την απόφαση του Υπουργού Μετανάστευσης AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Ο επικεφαλής υγειονομικής κρίσης της Σερβίας, Ζόραν Γκοΐκοβιτς, διέψευσε δημόσια τον Νόβακ Τζόκοβιτς, αναφέροντας ότι ο Σέρβος είχε ενημερωθεί ότι είναι θετικός στον κορονοϊό από τις 16 Δεκεμβρίου, πριν δηλαδή παρευρεθεί σε εκδήλωση για παιδιά.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο1 στον κόσμο) περιμένει την απόφαση των αυστραλιανών Αρχών μετά την (2η) ακύρωση της βίζας του, έχοντας ενημερωθεί για το σκεπτικό της απόφασης. Την ίδια στιγμή ωστόσο έρχονται νέα δεδομένα από την Σερβία που τον φέρνουν σε άβολη θέση.

Ο επικεφαλής υγειονομικής κρίσης της χώρας, Ζόραν Γκοΐκοβιτς, έκανε δηλώσεις για την υπόθεση του Σέρβου, αναφερόμενος συγκεκριμένα στην δήλωση του Νόλε ότι ενημερώθηκε πως είναι θετικός στον κορονοϊό μετά την παρουσία του σε εκδήλωση για παιδιά στις 17 Δεκεμβρίου. Και τον διέψευσε κατηγορηματικά, λέγοντας ότι ο Σέρβος είχε ενημερωθεί από τις 16 Δεκεμβρίου - όταν υποβλήθηκε στο τεστ - ότι είναι θετικός.

Συγκεκριμένα, ο Γκοΐκοβιτς υποστηρίζει ότι ο Τζόκοβιτς έλαβε με e-mail το βράδυ της 16ης Δεκεμβρίου τις απαντήσεις στο τεστ υποβλήθηκε και έδειχναν ότι είναι θετικός. "Δεν μπορώ να ξέρω πότε άνοιξε το e-mail του, αυτό θα πρέπει να το απαντήσει ο ίδιος. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω όμως ότι το πιστοποιητικό που επιβεβαιώνει ότι ο Τζόκοβιτς ήταν θετικός είναι αυθεντικό και στάλθηκε την ίδια μέρα, τις βραδιές ώρες" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκοΐκοβιτς.

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ