ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Τζόκοβιτς: "Ο Τσιτσιπάς δεν θέλει να σταματήσει εδώ"

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά από τη νίκη του επί του Ράφα Ναδάλ στον ημιτελικό του Roland Garros 2021
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά από τη νίκη του επί του Ράφα Ναδάλ στον ημιτελικό του Roland Garros 2021 2021 AP PHOTO/MICHEL EULER

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θεωρεί ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι σε πολύ καλή φόρμα, ωστόσο ο ίδιος θα κάνει τα πάντα για να είναι ξεκούραστος και έτοιμος για τον τελικό του Roland Garros.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Στέφανο Τσιτσιπά στη συνέντευξη τύπου, αμέσως μετά τη νίκη που πέτυχε κόντρα στον Ναδάλ στα ημιτελικά του Roland Garros.

Ο Σέρβος τενίστας θεωρεί ότι ο Τσιτσιπάς είναι σε πολύ καλή φόρμα και ότι θέλει να πάει μέχρι τέλους, ενώ τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα για να είναι φρέσκος και να πάρει αυτός τη νίκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο μεγάλος τελικός θα γίνει την προσεχή Κυριακή (13/06, 16:00, ΕΡΤ1, Eurosport) στο κεντρικό court του Philippe Chatrier.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στη συνέντευξη τύπου: "Δεν είμαι ο πιο φρέσκος τύπος τώρα προφανώς, αλλά έχω παραπάνω από μια ημέρα για να επανέλθω. Άξιζα μετά από αυτή τη νίκη να συνέλθω. Τώρα μένει απλά να ξεκουραστώ και να είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω έναν τύπο (σ.σ. Τσιτσιπά) που είναι σε πολύ καλή φόρμα".

"Οι ικανότητές μου στο να αναρρώνω είναι πολύ καλές και ο φυσιοθεραπευτής μου θα με βοηθήσει να μείνω σε φόρμα. Θα τα πάρω τα πράγματα σιγά σιγά. Ξέρω τι πρέπει να κάνω. Ο Τσιτσιπάς δεν θέλει να σταματήσει εδώ. Ηγείται στην κατάταξη για τη φετινή σεζόν. Το χώμα είναι η καλύτερη επιφάνειά του. Ήταν ένας επικός ημιτελικός πέρυσι. Θα χρειαστώ δύναμη".

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ROLAND GARROS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ