ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Τζόκοβιτς: Νέα παράταση στην υπόθεση απέλασης, ούτε σήμερα η απόφαση

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στην αναμέτρηση κόντρα στον Ουμπέρτ Χουρκάτς
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στην αναμέτρηση κόντρα στον Ουμπέρτ Χουρκάτς © 2021 THIBAULT CAMUS / AP IMAGES

Ούτε την Τετάρτη (12/1) πρόκειται να τελειώσει η αγωνία του Νόβακ Τζόκοβιτς, αφού σύμφωνα με το ABC η απόφαση για την απέλαση ή την παραμονή του Σέρβου στην Αυστραλία θα καθυστερήσει, καθώς ο Υπουργός Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ, έλαβε και εξετάζει επιπλέον έγγραφα.

Η υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς δεν αναμένεται να "κλείσει σύντομα". Αν και αρχικά, η απόφαση για την απέλαση ή την παραμονή του στην Αυστραλία αναμενόταν την Τρίτη (11/1) πήρε παράταση για την Τετάρτη (12/1). Ωστόσο, σύμφωνα με το αυστραλιανό ABC αυτή θα καθυστερήσει, αφού ο Υπουργός Μετανέστευσης, Άλεξ Χοκ, έλαβε νέα έγγραφα, τα οποία και εξετάζει.

Μάλιστα, ένας εκπρόσωπος του Χοκ ανέφερε: "Οι δικηγόροι του κ. Τζόκοβιτς προσκόμισαν πρόσφατα περαιτέρω πληροφορίες και δικαιολογητικά που υποστηρίζουν ότι σχετίζονται με την ακύρωση της visa του κ. Τζόκοβιτς. Φυσικά, αυτό θα επηρεάσει το χρονοδιάγραμμα της απόφασης".

Όπως όλα δείχνουν η υπόθεση Τζόκοβιτς αναμένεται να έχει αρκετά επεισόδια ακόμα, χωρίς να γίνεται αναφορά στο πότε ο Υπουργός Μετανάστευσης θα εκδώσει την οριστική του απόφαση.

Από τη μεριά του ωστόσο, ο Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη υποστήριξε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagtam πως έμαθε ότι είναι θετικός στον κορονοϊό μετά την εκδήλωση που βρέθηκε για τα παιδιά στις 17 Δεκεμβρίου, ενώ παραδέχθηκε ότι έσπασε εν γνώσει του την καραντίνα όταν παραχώρησε συνέντευξη στην "L'Equipe" στις 18 Δεκεμβρίου.

Τέλος, σχετικά με το λάθος στην αίτησή για το αν έχει ταξιδέψει τις τελευταίες 15 ημέρες, αναφέρει ότι δεν συμπλήρωσε αυτός την αίτηση, αλλά οι συνοδοί του, οι οποίοι και απολογήθηκαν.

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ