ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Τζόκοβιτς: Η πολυτελής έπαυλή του στην Μαρμπέγια που θυμίζει κάτι από κάστρο

Η πολυτελής έπαυλή του Τζόκοβιτς στην Μαρμπέγια που θυμίζει κάτι από κάστρο
Η πολυτελής έπαυλή του Τζόκοβιτς στην Μαρμπέγια που θυμίζει κάτι από κάστρο PRINT SCREEN

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει μία εντυπωσιακή συλλογή από ακίνητα από την Σερβία ως και την Αμερική, αλλά τα τελευταία χρόνια μένει στην έπαυλη του στην Ισπανία με την οικογένειά του, σε μια πολυτελή έπαυλη που θυμίζει κάτι από κάστρο.

Ο θρύλος του τένις Νόβακ Τζόκοβιτς έχει μία εντυπωσιακή συλλογή από ακίνητα, έχει σπίτια από τη Σερβία μέχρι και την Αμερική, ενώ έχει και μία έπαυλη αξίας 10 εκατομμυρίων ευρώ στην Μαρμπέγια.

Ο κάτοχος των 24ων grand slam πέρασε μεγάλο μέρος της καραντίνας μαζί με τη σύζυγο και τα παιδιά τους, Στέφαν και Τάρα στην ισπανική πόλη. Προηγουμένως, έμενε για 15 χρόνια στο Μόντε Κάρλο αλλά από τον Δεκέμβριο του 2020, πήρε την απόφαση να κάνει κύρια κατοικία του την έπαυλη στην Μαρμπέγια.

Στο σπίτι υπάρχουν εννέα υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια, υπάρχει playroom, σπα, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει το γήπεδο τένις. Το εξωτερικό του μέρος είναι επίσης μεγαλειώδες, με τεράστιες ξύλινες πόρτες σαν αυτές των κάστρων.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Σέρβος τενίστας και η σύζυγός του έχουν αναρτήσει αρκετές φωτογραφίες και video με τους ίδιους να βρίσκονται είτε στο εσωτερικό, είτε στο εξωτερικό μέρος του σπιτιού τους και έτσι μαρτυρούν πολλές γωνιές της πολυτελούς τους έπαυλης.

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ