ATP

Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά: "Είναι λαμπρό το μέλλον μπροστά σου, είσαι εξαιρετικός ανταγωνιστής"

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Στέφανο Τσιτσιπά μετά τον τελικό του Astana Open
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Στέφανο Τσιτσιπά μετά τον τελικό του Astana Open © 2022 STAS FILIPPOV / AP IMAGES

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατέκτησε το Astana Open και πανηγύρισε τον 90 τίτλο της καριέρας του, εκθειάζοντας στις δηλώσεις του τον Στέφανο Τσιτσιπά, τον οποίο χαρακτήρισε "εξαιρετικό ανταγωνιστή".

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να βάλει δύσκολα στον Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος επικράτησε 2-0 σετ στον τελικό του Astana Open και πανηγύρισε τον 90 τίτλο της καριέρας του.

Στις δηλώσεις του ο Σέρβος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα τενίστα, τον οποίο χαρακτήρισε "εξαιρετικό ανταγωνιστή".

"Ευχαριστώ τον Στέφανο για τα καλά λόγια, είσαι πάντα πολύ ταπεινός στις νίκες, το ίδιο και στις ήττες. Είμαι βέβαιος πως στο μέλλον θα έχει πολλές νίκες, είσαι ακόμη νέος, είσαι εξαιρετικός ανταγωνιστής, εύχομαι το καλύτερο, εκτός όταν παίζεις μαζί μου. Είναι λαμπρό το μέλλον μπροστά σου.

Ευχαριστώ την ομοσπονδία του Καζακστάν, αυτό που κάνετε εδώ είναι εντυπωσιακό. Ευχαριστώ την ομάδα μου που είναι πάντα δίπλα στο πλευρό μου. Η ατμόσφαιρα εδώ ήταν φανταστική, μία από τις καλύτερες που είχα ποτέ".

TAGS ATP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ