US OPEN

Τζόκοβιτς: "Είμαι στο πλευρό του Τσιτσιπά, δεν άξιζε τόσες επιθέσεις που δέχθηκε"

Οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Νόβακ Τζόκοβιτς
Οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Νόβακ Τζόκοβιτς Ⓒ 2019 ANDY WONG/ ASSOCIATED PRESS

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς υπερασπίστηκε ξανά τον Στέφανο Τσιτσιπά και τα διαλείμματα που παίρνει στους αγώνεςτου, λέγοντας ότι τον στηρίζει και πως ήταν άδικες οι επιθέσεις που δέχθηκε τον τελευταίο καιρό.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη) στάθηκε ξανά στο πλευρό του Στέφανου Τσιτσιπά στο θέμα των toilet breaks που έχουν γίνει θέμα. Μερικές ημέρες μετά την δήλωσή του ότι ο Έλληνας τενίστας δεν κάνει κάτι λάθος, ο Σέρβος τενίστας επανέλαβε μετά την νίκη του επί του Ζβέρεφ στον ημιτελικό του US Open ότι στηρίζει το Νο3 του κόσμου.

Με τον αγώνα να έχει ολοκληρωθεί, ο Τζόκοβιτς δέχθηκε μία ιντριγκαδόρικη ερώτηση σχετικά με ένα διάλειμμα που ζήτησε ο Ζβέρεφ, το οποίο κράτησε λίγο, με τον Σέρβο να σπεύδει να στηρίξει τον Τσιτσιπά.

"Πρέπει να σταθώ στο πλευρό του Στέφανου Τσιτσιπά. Δεν νομίζω ότι κάνει κάτι λάθος. Τον στηρίζω. Ο κανονισμός δεν είναι ξεκάθαρος" δήλωσε αρχικά ο Σέρβος μέσα σε αποθέωση, για να προσθέσει:

"Φυσικά μπορεί να διαφωνήσει κάποιος, ο καθένας το βλέπει διαφορετικά. Ξέρω ότι ξεφύγαμε από το θέμα μας, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να μιλήσω για αυτό το θέμα γιατί το συζητήσαμε πολύ την προηγούμενη εβδομάδα.

Πιστεύω ότι δεν άξιζε τόσες επιθέσεις που δέχθηκε από τα social media από όλους, οπότε στηρίζω τον Στέφανο"

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS US OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ