ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Τζόκοβιτς: "Δεν έκανα καλό τουρνουά, σοκαρίστηκα με το επίπεδο μου"

Ο Τζόκοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του από τον Σίνερ στην Αυστραλία
Ο Τζόκοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του από τον Σίνερ στην Αυστραλία 2024 AP PHOTO/LOUISE DELMOTTE

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Σίνερ στα ημιτελικά του Australian Open υποστήριξε πως εν γένει δεν έκανε ένα καλό τουρνουά και σημείωσε πως τον σόκαρε αρνητικά το επίπεδο του.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο1) ηττήθηκε στον ημιτελικό του Australian Open από τον Γιαννίκ Σίνερ (Νο4) και στις δηλώσεις υποστήριξε πως εν γένει δεν έκανε ένα καλό τουρνουά και σημείωσε πως τον σόκαρε αρνητικά το επίπεδο του.

"Αρχικά θα ήθελα να συγχαρώ τον Σίνερ για ένα εκπληκτικό ματς, ένα εκπληκτικό τουρνουά ως τώρα. Είναι άξια στον τελικό, ήταν πολύ καλύτερος από εμένα. Κοιτάξτε, σοκαρίστηκα με το επίπεδό μου, με την κακή έννοια. Στα πρώτα δύο σετ δεν έκανα πολλά πράγματα σωστά. Μάλλον είναι ένα από τα χειρότερα ματς μου σε Grand Slam.

Τουλάχιστον από όσο θυμάμαι. Δεν είναι ωραίο το αίσθημα να παίζεις έτσι. Μπράβο του, όμως, που έκανε τα πάντα καλύτερα από εμένα, από κάθε άποψη του παιχνιδιού. Πάλεψα, κατάφερα να ανεβάσω λίγο το επίπεδό μου στο τρίτο, έσωσα ματς πόιντ, έπαιξα ένα καλό τάι μπρέικ. Αλλά στο τέταρτο ήταν πολύ άσχημο που έχασα το γκέιμ στο 1-2 από 40-0, κόντρα στον αέρα κάπως.

Συνολικά το τένις μου δεν ήταν πολύ καλό. Σε αυτές τις στιγμές ψάχνεις να βρεις ηρεμία και παράλληλα να ανεβάσεις τον εαυτό σου και το παιχνίδι σου".

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ