ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: Τούρτα γενεθλίων μέσα στο court και τραγούδι "Happy Birthday" από τον κόσμο στις εξέδρες στο Τορόντο

Η τούρτα γενεθλίων του Τσιτσιπά μέσα στο court στο Τορόντο
Η τούρτα γενεθλίων του Τσιτσιπά μέσα στο court στο Τορόντο PRITNT SCREEN GLOMEX

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκλεισε τα 23 του χρόνια και ανήμερα των γενεθλίων του έκανε δώρο στον εαυτό του τη νίκη με 2-0 σετ επί του Κάρεν Χατσάνοφ, με τον κόσμο να του τραγουδάει από τις εξέδρες στο Τορόντο "Happy Birthday".

Η Πέμπτη (12/8) έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Έλληνας τενίστας την ημέρα των γενεθλίων του επικράτησε με 2-0 σετ επί του Κάρεν Χατσάνοφ και πήρε την πρόκριση στους "8" του Rogers Cup, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Κάσπερ Ρουντ.

Εκείνο που αξίζει να σημειωθεί και έκλεψε τις εντυπώσεις είναι η ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος. Για την ακρίβεια, μετά τη νίκη του Έλληνα τενίστα, ο οποίος σήμερα έκλεισε τα 23 του χρόνια, όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες του Τορόντο άρχισαν να τραγουδούν ρυθμικά το "Happy birthday", που έδειχνε να το απολαμβάνει.

Στη συνέχεια υπήρχε ακόμα μία έκπληξη που επεφύλασσαν στον Τσιτσιπά, καθώς μετά το τραγούδι του κόσμου ακολούθησε η τούρτα γενεθλίων. Βέβαια, δεν μπόρεσε να σβήσει τα κεράκια, καθώς δεν ήταν αναμμένα, αλλά η κίνηση είναι που μετράει.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ