ROLAND GARROS

Τσιτσιπάς: Το βράδυ της Τρίτης (24/05) ο αγώνας του με τον Μουζέτι στο Roland Garros

Stefanos Tsitsipas, of Greece, reacts to winning a match against Jack Sock at the BNP Paribas Open tennis tournament Saturday, March 12, 2022, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Stefanos Tsitsipas, of Greece, reacts to winning a match against Jack Sock at the BNP Paribas Open tennis tournament Saturday, March 12, 2022, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP

Οι διοργανωτές του Roland Garros ανακοίνωσαν το πρόγραμμα της Τρίτης (24/05) με την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Λορέντζο Μουζέτι να μην αρχίζει πριν τις 21.45.

Η παρουσία του φιναλίστ στο Roland Garros και Νο4 του φετινού ταμπλό, Στέφανου Τσιτσιπά, στο πρόγραμμα της 3ης ημέρας αγώνων του Γαλλικού Όπεν, ξεχωρίζει από όλες τις υπόλοιπες.

Ο Έλληνας τενίστας θα ριχτεί στη μάχη του 2ου Grand Slam της σεζόν, το βράδυ της Τρίτης (24/5), στο ματς που θα διεξαχθεί κάτω από τα φώτα του Philippe Chatrier.

Για όχι πριν τις 21:45 (Eurosport1) έχει προγραμματιστεί η μονομαχία του 23χρονου Έλληνα, με τον 20χρονο Ιταλό και Νο66 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, Λορέντζο Μουζέτι.

Νωρίτερα στο κεντρικό court, θα αγωνιστεί ο Νο8 του ταμπλό και πιθανός αντίπαλος του Τσιτσιπά στα προημιτελικά, Κάσπερ Ρουντ.

Μόνο εύκολο έργο δεν αναμένεται να έχει όμως, γιατί θα αντιμετωπίσει τον 37χρονο Τζο Γουιλφρίντ Τσονγκά, που αγωνίζεται στο τελευταίο τουρνουά της καριέρας του και αναμένεται να έχει στο πλευρό του, το γεμάτο Chatrier. Περίπου στις 15:00GR θα ξεκινήσει το σπουδαίο αυτό ματς.

Αμέσως μετά, στο ίδιο γήπεδο, και περίπου στις 18:00GR, ντεμπούτο θα κάνει η Νο3 του ταμπλό, Πάουλα Μπαντόσα, κόντρα στην Γαλλίδα, Φιόνα Φέρο.

Στις 12:00GR θα κάνει την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του και ο Νο2 τενίστας του κόσμου, Ντανίλ Μεντβέντεφ, που θα αγωνιστεί απέναντι στον χωματά Αργεντινό, Φακούντο Μπάγκνις, στο Suzanne Lenglen.

Αρίνα Σαμπαλένκα, Σιμόνα Χάλεπ, Αντρέι Ρούμπλεφ και Γιάνικ Σίνερ, θα ριχτούν επίσης στη μάχη του 1ου γύρου.

TAGS ROLAND GARROS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ