ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: Το μονοπάτι του Έλληνα τενίστα μέχρι τον τελικό του Indian Wells

Τσιτσιπάς: Το μονοπάτι του Έλληνα τενίστα μέχρι τον τελικό του Indian Wells
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει νίκη του στο Australian Open @2024 AP IMAGES/ALESSANDRA TARANTINO

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο.11) θα αγωνιστεί στο Indian Wells, το οποίο διεξάγεται στις ΗΠΑ το διάστημα 6-17 Μαρτίου. Δείτε το μονοπάτι του κορυφαίου Έλληνα τενίστα μέχρι τον τελικό του τουρνουά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει τις συμμετοχές του σε τουρνουά της Αμερικής και το διάστημα 6-17 Μαρτίου θα λάβει μέρος στο 1000αρι τουρνουά "Indian Wells".

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έμαθε το μονοπάτι που τον οδηγεί μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, το οποίο περιλαμβάνει τους Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Γιάνικ Σίνερ και Κάρλος Αλκαράθ μετά τα προημιτελικά.

Ο Τσιτσιπάς (Νο.11) πέρασε με bye τον πρώτο γύρο, με τον αντίπαλό του στον δεύτερο γύρο να είναι είτε ο Ντάνιελ Αλτμάιερ είτε παίκτης που θα προκύψει από τα προκριματικά.

Στον τρίτο γύρο θα βρει μπροστά του τον Τιάφο ή έναν εκ των Λάγιοβιτς - Ρουουσουβουόρι, ενώ στη φάση των "16" το μεγάλο όνομα είναι ο Αντρέι Ρούμπλεφ.

Στα προημιτελικά "πέφτει" πάνω στον κάτοχο του Australian Open του 2024, Γιάνικ Σίνερ, ενώ στα ημιτελικά στον 20χρονο Ισπανό, Κάρλος Αλκαράθ.

Στο άλλος μέρος του ταμπλό βρίσκεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς, με τον οποίο μπορεί να τεθεί αντιμέτωπος μόνο στον τελικό του Indian Wells.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ