ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: Το μονοπάτι του Έλληνα τενίστα μέχρι τον τελικό στο Ακαπούλκο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη του επί του Κοπίλ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη του επί του Κοπίλ EUROKINISSI SPORTS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο.12) έμαθε τους αντιπάλους του μέχρι τον τελικό στο Ακαπούλκο, με το πρώτο εμπόδιο για τον Έλληνα τενίστα να είναι ο Ρομάν Σαφιούλιν (Νο.38) στον πρώτο γύρο του τουρνουά. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο.12) θέλει να αφήσει γρήγορα πίσω του την ήττα από τον Κάσπερ Ρουντ στα ημιτελικά του Λος Κάμπος, ένας αποκλεισμός που δεν του επέτρεψε να υπερασπιστεί τον τίτλο που είχε κατακτήσει το 2023 και ταυτόχρονα τον έριξε στη 12η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Έλληνας τενίστας παραμένει στο Μεξικό, αυτή τη φορά για να αγωνιστεί στο 500άρι τουρνουά στο Ακαπούλκο, τόσο στο διπλό με συμπαίκτη τον αδερφό του, Πέτρο, όσο και στο μονό, στο οποίο θα αντιμετωπίσει τον Ρομάν Σαφιούλιν (Νο.38) στον πρώτο γύρο.

Ο Ρώσος τενίστας μετράει μια νίκη κόντρα στον Τσιτσιπά, σε τουρνουά στη Μασσαλία το 2022, ενώ την περσινή σεζόν κέρδισε τους Κάρλος Αλκαράθ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Σε περίπτωση πρόκρισης, ο Τσιτσιπάς θα παίξει με τον νικητή του αγώνα Αλιασίμ - παίκτης που θα προκύψει από τα προκριματικά, ενώ στα προημιτελικά το πιθανότερο σενάριο είναι να τεθεί αντίπαλος με τον Άλεξ Ντε Μινόρ. Στα ημιτελικά διασταυρώνεται με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Νο.1 του ταμπλό στο τουρνουά.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ