ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Ρουντ - Τσιτσιπάς 2-0: Λύγισε ο Στέφανος και αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Λος Κάμπος

Ρουντ - Τσιτσιπάς 2-0: Λύγισε ο Στέφανος και αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Λος Κάμπος
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια του Davis Cup με τη φανέλα της Ελλάδας INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο11) τα έδωσε όλα κόντρα στον Κάσπερ Ρουντ (Νο12), ωστόσο τελικά ηττήθηκε με 2-0 (6-4, 7-6), με αποτέλεσμα να αποκλειστεί στα ημιτελικά του Λος Κάμπος.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο 11) έδωσε μία μεγάλη μάχη κόντρα στον Κάσπερ Ρουντ (Νο12). Στο τέλος όμως λύγισε με 2-0 σετ (6-4, 7-6), με αποτέλεσμα να αποκλειστεί στα ημιτελικά του Λος Κάμπος.

Ο Τσιτσιπάς έχασε μόλις ένα game σε όλο το παιχνίδι, αλλά αυτό ήταν αρκετό για να χάσει το πρώτο σετ. Στο δεύτερο σετ έφτασε πολλές φορές κοντά στο break, αλλά αυτό δεν ήρθε ποτέ, με αποτέλεσμα να λυγίσει στο tie-break και να αποκλειστεί από την συνέχεια του τουρνουά, αποτυγχάνοντας να υπερασπιστεί τον περσινό του τίτλο.

Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστικό στο πρώτο σετ, με τους δύο αθλητές να κρατούν το σερβίς τους στα πρώτα έξι game. Αυτό άλλαξε όμως στο 7ο game, με τον Ρουντ να κάνει το break και να παίρνει προβάδισμα με 4-3. Ακολούθως το μόνο που χρειαζόταν να κάνει ήταν να διατηρήσει το σερβίς του και αυτό έκανε, κατακτώντας το πρώτο σετ με 6-4.

Το 2ο σετ ήταν ακόμα πιο ανταγωνιστικό. Τσιτσιπάς και Ρουντ διατήρησαν το σερβίς τους με κάθε κόστος και στα 12 game, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο 6-6 και το σετ να κριθεί στο tie-break. Εκεί, ο Νορβηγός ξεκίνησε δυναμικά, ξεφεύγοντας με 4-0 και 5-1. Ο Τσιτσιπάς απάντησε όμως άμεσα και παίρνοντας 3 σερί πόντους μείωσε σε 5-4. Ο Ρουντ όμως διατήρησε το σερβίς του στην συνέχεια και κατέκτησε με 7-4 το tie break, παίρνοντας το σετ με 7-6 και μαζί την νίκη

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ