BARCELONA OPEN

Τσιτσιπάς: Το μεσημέρι της Παρασκευής (22/04) κόντρα στον Ντίμιτροφ, θα παίξει ξανά την ίδια μέρα εάν προκριθεί

Stefanos Tsitsipas of Greece, returns the ball to Alexander Zverev, of Germany, during their semifinal match of the Monte-Carlo Masters tennis tournament, Saturday, April 16, 2022 in Monaco. (AP Photo/Daniel Cole)
Stefanos Tsitsipas of Greece, returns the ball to Alexander Zverev, of Germany, during their semifinal match of the Monte-Carlo Masters tennis tournament, Saturday, April 16, 2022 in Monaco. (AP Photo/Daniel Cole) @ 2022 DANIEL COLE / ASSOCIATED PRESS

Ο αγώνας του Τσιτσιπά με τον Γκριγκόρ Ντίμιτροφ για τον τρίτο γύρο του Barcelona Open θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής (22/04, όχι πριν τις 14.30), ενώ θα παίξει ξανά λίγες ώρες αργότερα εάν προκριθεί.

Η βροχή συνεχίζει να φέρνει προβλήματα στο Barcelona Open και αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι αθλητές να καλούνται να δώσουν δύο ματς μέσα σε μία ημέρα.

Αυτό ήταν να συμβεί και την Πέμπτη στον Στέφανο Τσιτσιπά, αλλά τελικά θα το πράξει την Μεγάλη Παρασκευή (22/04). Το Νο5 της Παγκόσμιας κατάταξης θα αντιμετωπίσει τον Γκριγκόρ Ντίμιτροφ το μεσημέρι με τον αγώνα, καιρού επιτρέποντος, να αρχίζει όχι πριν τις 14.30.

Ο 23χρονος Έλληνας έχει δώσει άλλα τρία ματς με τον 30χρονο Βούλγαρο και μετρά δύο νίκες και μία ήττα. Το Νο 23 της Παγκόσμιας κατάταξης προέρχεται από ένα εξαιρετικό τουρνουά στο Monte Carlo Masters όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά.

Εάν ο Τσιτσιπάς επικρατήσει τότε θα επιστρέψει στο κορτ όχι πριν τις 19.00 για να αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στον Μουνάρ (Νο101) και τον Αλκαράθ (Νο11).

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Στεφ λογικά εάν περάσει τον Ντίμιτροφ θα τον περιμένει λογικά η πρόκληση του Αλκαράθ σε ένα τρομερά απαιτητικό δίδυμο αγώνων.

TAGS BARCELONA OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ