BARCELONA OPEN

Τσιτσιπάς: Το απόγευμα του Σαββάτου η μάχη του Στέφανου με τον Λάγιοβιτς για την πρόκριση στον τελικό του Barcelona Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε αγώνα του με τον Γιανίκ Σίνερ στα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο | 13 Απριλίου 2024
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε αγώνα του με τον Γιανίκ Σίνερ στα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο | 13 Απριλίου 2024 @2024 DANIEL COLE/AP IMAGES

Ο Ντούσαν Λάγιοβιτς θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον ημιτελικό του Barcelona Open, με την αναμέτρηση να είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα του Σαββάτου (20/04).

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο7) μετά από έναν συγκλονιστικό προημιτελικό απέναντι στον Φακούντο Ντίαζ Ακόστα θα επιστρέψει στο court το απόγευμα του Σαββάτου (20/04) για να αντιμετωπίσει τον Σέρβο Ντούσαν Λάγιοβιτς (Νο59) με στόχο το εισιτήριο για τον τελικό του Barcelona Open.

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που οι δύο τενίστες θα βρεθούν αντιμέτωπο, με τον Τσιτσιπάς να έχει το προβάδισμα στο Head to Head με δύο νίκες.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα παίξει στον δεύτερο ημιτελικό, με την αναμέτρηση να αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στις 17:00. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE SPORT 6HD, ενώ μπορείτε να τον παρακολουθήσετε LIVE κι από το Match Center του SPORT24.

Ο άλλος ημιτελικός θα ξεκινήσει στις 14:30 το μεσημέρι και θα είναι μεταξύ του Κάσπερ Ρουντ και του Τόμας Μάρτιν Ετσεβέρι.

TAGS BARCELONA OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ