STUTTGART OPEN

Τσιτσιπάς: Το απόγευμα της Πέμπτης ο αγώνας του με τον Γκασκέ

Greece's Stefanos Tsitsipas celebrates a point against Bernabe Zapata Miralles, of Spain, during their match at the Madrid Open tennis tournament in Madrid, Spain, Tuesday, May 2, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Greece's Stefanos Tsitsipas celebrates a point against Bernabe Zapata Miralles, of Spain, during their match at the Madrid Open tennis tournament in Madrid, Spain, Tuesday, May 2, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Πέμπτης (15/06) στο τουρνουά της Στουτγάρδης με την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ρισάρ Γκασκέ να είναι τελευταία στο κεντρικό κορτ.

Η ώρα για να μπει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Stuttgart Open πλησιάζει. Το απόγευμα της Πέμπτης (15/06, όχι πριν τις 18.00, Cosmote Sport 6) θα διεξαχθεί ο αγώνας του με τον Ρισάρ Γκασκέ.

Ο αγώνας τους κλείνει το πρόγραμμα στο κεντρικό κορτ το οποίο ανοίγει στις 12μ. με την αναμέτρηση του Γου με τον Φούτσοβιτς. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο αγώνα τους Καράτσεφ με τον Φριτζ και πριν το ματς του Έλληνα τενίστα θα διεξαχθεί το Στρουφ - Πολ.

Στον πρώτο γύρο ο Ρισάρ Γκασκέρ επικράτησε 2-0 σετ του Κρίστοφερ Γιούμπανκς. Ο 36χρονος Γάλλος (Νο55) πήρε το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ 7-6 (2) και στη συνέχεια το δεύτερο με 6-4 για να πάρει την πρόκριση στους "16".

Ο Τσιτσιπάς έχει αντιμετωπίσει τον Γκασκέ άλλες δύο φορές με τους δύο αθλητές να μετρούν από μία νίκη. Ο 24χρονος Έλληνας επικράτησε στο πρώτο τους παιχνίδι στην Ντόχα το 2018 με τον Γκασκέ να παίρνει τη ρεβάνς λίγους μήνες αργότερα στην Ολλανδία.

TAGS STUTTGART OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ