ATP

Τσιτσιπάς - Τιμ 2-0: Εξαιρετική πρεμιέρα για τον Στέφανο στη Βιέννη, προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο

Stefanos Tsitsipas, of Greece, reacts during a match against Dominic Stricker, of Switzerland, during the second round of the U.S. Open tennis championships, Wednesday, Aug. 30, 2023, in New York. (AP Photo/Manu Fernandez)
Stefanos Tsitsipas, of Greece, reacts during a match against Dominic Stricker, of Switzerland, during the second round of the U.S. Open tennis championships, Wednesday, Aug. 30, 2023, in New York. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποιώντας γεμάτη εμφάνιση επικράτησε 2-0 σετ του Ντόμινικ Τιμ και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του τουρνουά της Βιέννης.

Στο δεύτερο γύρο του τουρνουά της Βιέννης προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος επικράτησε 2-0 σετ απέναντι στον Ντόμινικ Τιμ σε ένα κλειστό ματς.

Με όπλο το σερβίς του (9 άσοι) και έχοντας καθαρό μυαλό σε κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης ο Έλληνας τενίστας κατάφερε να φτάσει στη νίκη.

Στον επόμενο γύρο ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Τόμας Μάχατς ο οποίος νωρίτερα επικράτησε του Αλεκσάνταρ Βούκιτς με 6-3. 6-1.

Το ματς: Όπως ήταν αναμενόμενο το πρώτο σετ ήταν κλειστό. Τσιτσιπάς και Τιμ κράτησαν εύκολα το σερβίς τους χωρίς να αφήσουν τον αντίπαλό τους να φτάσει σε break point.

Αντίθετα, στο τάι μπρέικ είχαμε πολλά mini breaks με τον Έλληνα τενίστα να κάνει το καθοριστικό στο 6-5 και στη συνέχεια να κλείνει το σετ με 7-6 (5).

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε εντυπωσιακά. Ο Τιμ ήταν εκείνος που πίεσε και έφτασε πρώτος σε break point και μάλιστα διπλό, αλλά ο Τσιτσιπάς κράτησε το σερβίς του.

Αμέσως μετά όμως ο Έλληνας τενίστας ήταν εκείνος που έφτασε στο break και έπειτα κράτησε το σερβίς του για να προηγηθεί με 3-1. Από εκεί και πέρα διαχειρίστηκε το προβάδισμά του και κατάφερε να φτάσει στο 2-0 σετ με 6-4.

TAGS ATP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ