INDIAN WELLS

Τσιτσιπάς: Τα ξημερώματα της Δευτέρας ο αγώνας του στο διπλό για την είσοδο στην οκτάδα του Indian Wells

Greece's Stefanos Tsitsipas, left, and Spain's Feliciano Lopez pose for photos after winning the doubles final match against El Salvador's Marcelo Arevalo and Netherland's Jean-Julien Rojer at the Mexican Open tennis tournament in Acapulco, Mexico, Saturday, Feb. 26, 2022. (AP Photo/Eduardo Verdugo)
Greece's Stefanos Tsitsipas, left, and Spain's Feliciano Lopez pose for photos after winning the doubles final match against El Salvador's Marcelo Arevalo and Netherland's Jean-Julien Rojer at the Mexican Open tennis tournament in Acapulco, Mexico, Saturday, Feb. 26, 2022. (AP Photo/Eduardo Verdugo) 2022 AP PHOTO/EDUARDO VERDUGO

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Φελιθιάνο Λόπεζ αντιμετωπίζουν τους Πουτζ και Βίνους τα ξημερώματα της Δευτέρας (14/03, 03.00) με φόντο την είσοδο στα προημιτελικά του διπλού στο Indian Wells.

Μετά από τη νίκη-θρίλερ στο μονό τα ξημερώματα της Κυριακής κόντρα στον Τζακ Σοκ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί στο διπλό για τη φάση των “16” έχοντας στο πλάι του τον Ισπανό Φελιθιάνο Λόπεζ.

Το φορμαρισμένο δίδυμο το οποίο μετράει πέντε σερί νίκες, έχοντας κατακτήσει και τον τίτλο στο Ακαπούλκο θα αντιμετωπίσει τα ξημερώματα (όχι πριν τις 03:00 GR) της Δευτέρας (14/3) τους Τιμ Πουτζ (Γερμανία) και Μάικλ Βίνους (Ν. Ζηλανδία) με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Μια αποστολή η οποία μόνο εύκολη δεν θα είναι καθώς Πουτζ και Βίνους (Νο6 του ταμπλό) είχαν φτάσει μέχρι τα προημιτελικά του Australian Open, ενώ ο Νεοζηλανδός είχε κατακτήσει και το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το περασμένο καλοκαίρι.

Σε περίπτωση πρόκρισης αναμένεται να έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, καθώς Τσιτσιπάς και Λόπεζ είναι πολύ πιθανό να αγωνιστούν απέναντι στους νικητές του Australian Open, Νικ Κύργιο και Θανάση Κοκκινάκη οι οποίοι θα παίξουν με τους Αμερικανούς Τζον Ίσνερ και Τζακ Σοκ.

Πρεμιέρα για Ζβέρεφ και Μπερετίνι

Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Ματεό Μπερετίνι θα κάνουν ποδαρικό στο τουρνουά με τον τιμωρημένο (με αναστολή) Γερμανό και Νο3 του κόσμου να αγωνίζεται στον 1ο γύρο απέναντι στον Αμερικανό και Νο39 του κόσμου Τόμι Πολ (06:00 GR), ο οποίος τον έχει κερδίσει στη μοναδική τους αναμέτρηση το 2020 στο Ακαπούλκο.

Πρεμιέρα με πολλές…παγίδες για τον Ματεό Μπερετίνι με τον Ιταλό να αντιμετωπίζει (01:00 GR) τον προερχόμενο από τα προκριματικά και ανερχόμενο Δανό Χόγλκερ Ρουν (Νο68) στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει και την 2η αναμέτρηση του Άντι Μάρεϊ που θα παίξει κόντρα στον Καζάκο και Νο33 του κόσμου Αλεξάντερ Μπούμπλικ, αλλά κι αυτή των δύο Αμερικανών big-server Σαμ Κουέρι και Τζον Ίσνερ.

“Πρώτη” στο φετινό τουρνουά της Καλιφόρνια και για τους Ρώσους Αντρέι Ρούμπλεφ και Ασλάν Καράτσεφ που θα παίξουν απέναντι σε Ντόμινικ Κέπφρερ και Στιβ Τζόνσον αντίστοιχα, ενώ πρεμιέρα θα κάνει και ο Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ που θα αντιμετωπίσει τον Ολλανδό Μπότικ φαν ντε Ζάντσχουλπ ο οποίος πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε θετικός στην covid-19.

Σημαντικά παιχνίδια στις γυναίκες

Ενδιαφέρον με σημαντικά παιχνίδια είναι το πρόγραμμα και στο ταμπλό των γυναικών με την Ίγκα Σφιόντεκ να παίζει απέναντι στην επικίνδυνη Δανή Κλάρα Τάουσον, ενώ το πρόγραμμα στο κεντρικό court θα ανοίξει η Έμα Ραντουκάνου κόντρα στην Πέτρα Μάρτιτς (20:00 GR).

Αμφίρροπη αναμέτρηση είναι κι αυτή της Σιμόνα Χάλεπ με την Κόρι Γκοφ στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας στο κεντρικό court από την πλευρά των γυναικών, ενώ στο Stadium 2 η Αμερικανίδα Μάντισον Κις θα παίξει κόντρα στη συμπατριώτισσά της Άλισον Ρίσκε.

Το πρόγραμμα στο συγκεκριμένο γήπεδο θα ολοκληρώσει μια ακόμα ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με την Ντάρια Κασάτκινα να αντιμετωπίζει την Αντζελίκ Κέμπρερ.

ΠΗΓΗ: Tennis24

TAGS INDIAN WELLS ATP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ