ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: "Τα έδωσα όλα, είμαι χαρούμενος για τον τρόπο που πάλεψα"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποθεώνεται από τον κόσμο μετά την πρόκριση στον τελικό του Cincinnati Masters κόντρα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποθεώνεται από τον κόσμο μετά την πρόκριση στον τελικό του Cincinnati Masters κόντρα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ © 2022 JEFF DEAN / AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοσή του κόντρα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ, δήλωσε χαρούμενος για τον τρόπο που αγωνίστηκε, ενώ τόνισε πως τον βοήθησαν τα λάθη του Ρώσου τενίστα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο7) πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Cincinnati Masters, καθώς τα ξημερώματα της Κυριακής (21/8) επιβλήθηκε και λύγισε τον Νο1 του κόσμου, Ντανίλ Μεντβέντεφ, με 2-1 σετ.

Μετά τη μεγάλη νίκη-πρόκριση, ο Έλληνας πρωταθλητής δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοσή του κόντρα στον Ρώσο τενίστα και χαρούμενος για τον τρόπο που αγωνίστηκε, ενώ τόνισε πως τον βοήθησαν και τα λάθη του αντιπάλου του.

"Ήξερα ότι είχα δύσκολη αποστολή μπροστά μου, ειδικά στο τρίτο σετ. Μετά από το μεγάλο προβάδισμα του Ντανίλ στο δεύτερο σετ, βρήκα τρόπο να ξαναμπώ στο σετ. Παρότι ήταν αργά αυτό άλλαξε τη ψυχολογία μου και τη ροή του αγώνα.

Στο τρίτο σετ ήταν θέμα φυσικής κατάστασης και ήμουν στο 100%. Τα έδωσα όλα. Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που πάλεψα στα τελευταία γκέιμ και έκανα το μπρέικ έστω κι αν βοήθησαν τα διπλά λάθη του Ντανίλ. Είμαι και ανακουφισμένος που έκλεισα τον αγώνα με ωραίο τρόπο".

Στον τελικό, ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Μπόρνα Τσόριτς (Νο152), (21/8, 23:30, COSMOTE SPORT 6 HD και Live από το SPORT24).

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ CINCINNATI MASTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ