ROLAND GARROS

Τσιτσιπάς: "Συγγνώμη, είναι και αρκετά αργά"

Τσιτσιπάς: "Συγγνώμη, είναι και αρκετά αργά"

Εμφανώς καταβεβλημένος από την υπερπροσπάθεια απέναντι στον Μουσέτι και την πρόκριση με ανατροπή από το 0-2 ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς με αποτέλεσμα να κομπιάσει στις δηλώσεις του και να ζητήσει συγγνώμη. Ούτε ο ίδιος πάντως είχε εξήγηση για το τι δεν πήγαινε καλά ως το φινάλε του δεύτερου σετ.

Έχοντας βγάλει έναν αγώνα 3 ωρών και 34 λεπτών που τέλειωσε μετά τις 12:30 (ώρα Παρισιού), ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν ήταν εύκολο να σταθεί άλλο στο κορτ και να κάνει δηλώσεις. Μάλιστα ζήτησε συγγνώμη που η φωνή του ίσα που έβγαινε και η σκέψη του δεν συμβάδιζε με τα λόγια του, θυμίζοντας πως "είναι και αρκετά αργά".

Πάντως στην ανάλυσή του για τη μάχη απέναντι στον 20χρονο Ιταλό Μουσέτι, ο οποίος τον απείλησε με αποκλεισμό εξήγησε πως "τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για μένα στα πρώτα δύο σετ. Προσπάθησα να παραμείνω θετικός και χαίρομαι που ο κόσμος έμεινε και παρακολούθησε το παιχνίδι ως το τέλος. Δεν ένιωθα πολύ καλά στο ξεκίνημα, δεν πήγαινε καλά ο αγώνας, ούτε ο Λορέντζο μ' άφηνε να βρω ρυθμό".

Συγκρίνοντας τέλος την περυσινή πορεία του ως τον τελικό με το εφετινό δύσκολο ξεκίνημά του, επισήμανε πως "ήταν η πρώτη μεγάλη πορεία μου σε grand slam και το να είμαι εδώ είναι πολύ συναισθηματικό. Θα ψάξω την επιτυχία μέσα από τη σκληρή δουλειά, εύχομαι με τον κόσμο να έχω την ίδια σχέση που είχα πέρυσι".

TAGS ROLAND GARROS ATP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ