ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: "Σημαίνει πολλά για μένα αυτή η νίκη, με έσπρωχνα συνεχώς να ξεπεράσω τον εαυτό μου"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Australian Open
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Australian Open © 2024 ASANKA BRENDON RATNAYAKE / AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο7) αποθέωσε τον Λούκα Βαν Ας (Νο79) μετά τον αγώνα τους, λέγοντας πως το γεγονός ότι ήταν πιο έμπειρος από τον αντίπαλό του έπαιξε ρόλο στην νίκη του, για να προσθέσει πως απολαμβάνει το Australian Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο7) έδειξε τα δόντια του κόντρα στον Λούκα Βαν Ας (Νο79), πήρε την νίκη με 3-0 και προκρίθηκε στους 16 του Australian Open.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Έλληνας πρωταθλητής είχε να πει καλά λόγια για τον 19χρονο αντίπαλό του, αναφέροντας ότι νίκησε επειδή είναι λίγο πιο έμπειρος, ενώ τόνισε ότι αισθάνεται υπέροχα στην Αυστραλία.

Αναλυτικά ο Στέφανος δηλωσε:

Για τον Βαν Ας: "Θυμάμαι τον εαυτό μου σε αυτή την φάση. Είναι καλός αντίπαλος και τον προσέχω. Παίζει όμορφο τένις και σήμερα έπαιξε απίστευτα. Πάλεψε σκληρά από την αρχή. Πρέπει να του αποδώσω τα εύσημα, τα έδωσε όλα. Νομίζω πως το γεγονός ότι είμαι λίγο πιο έμπειρος έπαιξε ρόλο. Σημαίνει πολλά και για εμένα αυτή η νίκη".

Για το τι του αρέσει στο Australian Open και παίζει καλά στην Μελβούρνη: "Αρχικά ο κόσμος, ο καιρός, το φαγητό. Δεν πίνω καφέ, αλλά έχω ακούσει ότι έχουν έχουν έναν από τους καλύτερους καφέδες στον κόσμο. .Όλα είναι τέλεια εδώ. Είναι με διαφορά το καλύτερο τουρνουά Grand Slam σαν εμπειρία. Αισθάνομαι ότι δημιουργείται η καλύτερη εμπειρία, το φαγητό είναι καλό, όλα είναι καθαρά και οργανωμένα. Νιώθω ωραία και αυτό με οδηγεί στο να παίξω καλό τένις.

Για το γεγονός ότι μπήκε πιο επιθετικά από ότι στα προηγούμενα παιχνίδια του: "Ήθελα να ξεκινήσω πιο δυνατά σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες μου. Δεν είναι εύκολο να επιστρέφεις πάντα από το 0-1. Ήθελα να δείξω από την αρχή δυναμισμό. Με έσπρωχνα συνεχώς για να ξεπεράσω τον εαυτό μου και χάρηκα που όλα πήγαν καλά από το 2ο σετ και μετά".

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ