ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: "Σας περιμένουμε στο Παναθηναϊκό Στάδιο για να γράψουμε ιστορία όλοι μαζί"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς © 2023 MARK BAKER/AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε έκκληση στους Έλληνες να στηρίξουν την προσπάθεια της Εθνικής απέναντι στη Σλοβακία στο Davis Cup με την παρουσία τους στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Το Παναθηναϊκό Στάδιο ανοίγει τις πύλες του για πρώτη φορά στην ιστορία του για αγώνες τένις, στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2023.

Το διήμερο αυτό θα διεξαχθεί, σε συνεργασία με τον ιστορικό Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών, η κρίσιμη συνάντηση της Εθνικής μας Ομάδας με την Εθνική Ομάδα της Σλοβακίας για το GROUP I του Davis Cup. Στη συνάντηση θα δώσει το "παρών" και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

"Ένα παιδικό μου όνειρο θα γίνει πραγματικότητα τον επόμενο μήνα. Τον Σεπτέμβριο θα έχω τη δυνατότητα να αγωνιστώ με την Εθνική μας ομάδα στο Παναθηναϊκό Στάδιο, στη συνάντηση με τη Σλοβακία για το Davis Cup. Στο χώρο όπου φιλοξενήθηκαν οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες, θα διεξαχθούν για πρώτη φορά αγώνες τένις για την κορυφαία διοργάνωση του αθλήματος σε επίπεδο Εθνικών ομάδων", δηλώνει ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας.

Και προσθέτει: "Είμαι σίγουρος πως η εικόνα από το Καλλιμάρμαρο θα ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο, διαφημίζοντας τη χώρα μας. Παράλληλα, θα αποδειχθεί για μία ακόμη φορά πως η Ελλάδα μπορεί να διοργανώνει σπουδαία αθλητικά γεγονότα. Το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου σας περιμένουμε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, για να γράψουμε ιστορία όλοι μαζί και να καμαρώσουμε την Εθνική μας ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου".

Η συνάντηση στο Παναθηναϊκό Στάδιο θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Η ΕΦΟΑ καλεί την οικογένεια του ελληνικού τένις να είναι παρούσα για να ενισχύσει την Εθνική Ομάδα στους εξόχως σημαντικούς αγώνες της, με αντίπαλο τη Σλοβακία.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ DAVIS CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ