US OPEN

Τσιτσιπάς - Σάκκαρη: Τη Δευτέρα η πρεμιέρα στο US Open

Οι Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς
Οι Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς © 2021 PATRICK SEMANSKY/AP IMAGES

Στη μάχη του φετινού US Open ρίχνονται οι Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5) και Μαρία Σάκκαρη (Νο3), με τους δύο τενίστες να ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση τη Δευτέρα (29/8).

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5) και η Μαρία Σάκκαρη (Νο3) θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα (29/8) τις υποχρεώσεις τους στο φετινό US Open, όπου θα διεξαχθούν τα παιχνίδια του πάνω μέρος του ταμπλό των ανδρών και του κάτω των γυναικών.

Ο Τσιτσιπάς θα παίξει με παίκτη από τα προκριματικά, τον οποίον θα μάθει την Κυριακή, ενώ η Σάκκαρη θα αγωνιστεί απέναντι στη Γερμανίδα και Νο92 του κόσμου, Τατιάνα Μαρία ένα μήνα μετά από την αναμέτρησή τους στο Wimbledon.

Από το αντρικό ταμπλό πρεμιέρα θα κάνει και ο Νο1 του κόσμου και κάτοχος του τίτλου, Ντανίλ Μεντβέντεφ, που θα παίξει κόντρα στον Αμερικανό Στέφαν Κοζλόφ, ενώ το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας δεν είναι άλλο από αυτό μεταξύ του Θανάση Κοκκινάκη και Νικ Κύργιου, οι οποίοι θα συνεργαστούν και στο διπλό.

Στις γυναίκες, εκτός από τη Σάκκαρη, πρεμιέρα θα κάνει και η Σιμόνα Χάλεπ που θα παίξει με παίκτρια από τα προκριματικά, αλλά και η Ονς Ζαμέρ που θα βρει μπροστά της την Αμερικανίδα Μάντισον Μπρένγκλ σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Η περσινή φιναλίστ Λέιλα Φερνάντεζ θα παίξει με τη Γαλλίδα Οσεάν Ντοντάν, ενώ η Νο2 του κόσμου, Ανέτ Κόνταβεϊτ, θα κοντραριστεί η Ρουμάνα Ζακλίν Κριστιάν.

Πηγή: Tennis24

TAGS US OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ