ROME MASTERS

Τσιτσιπάς - Σάκκαρη: Με στόχο τα προημιτελικά στο Rome Masters

Οι Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σακκάρη
Οι Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σακκάρη ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Οι Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5) και Μαρία Σάκκαρη (Νο4) επιστρέφουν στο court και θα παίξουν στη Grand Stand Arena, με τον Έλληνα πρωταθλητή να αντιμετωπίζει τον Κάρεν Χατσάνοφ (No24) και την Μαρία να συναντά για 5η φορά την ταλαντούχα, Κόρι Γκοφ (No15).

Με τους αγώνες του 3ου γύρου συνεχίζεται σήμερα (12/5) το Internazionali BNL d’Italia στη Ρώμη και το πρόγραμμα περιλαμβάνει σπουδαία παιχνίδια τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο ταμπλό.

Οι Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5) και Μαρία Σάκκαρη (Νο4), μετά τις επιτυχημένες πρεμιέρες του στην Αιώνια Πόλη την Τετάρτη, επιστρέφουν στο court και θα παίξουν στη Grand Stand Arena, με τον Έλληνα πρωταθλητή να αντιμετωπίζει τον Κάρεν Χατσάνοφ (No24) και την Μαρία να συναντά για 5η φορά την ταλαντούχα, Κόρι Γκοφ (No15).

Νωρίς στο πρόγραμμα της 5ης ημέρας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς που θα παίξει στο δεύτερο προγραμματισμένο αγώνα (περίπου στις 14:00, COSMOTE SPORT 6HD και LIVE στο SPORT24) κόντρα στον Κάρεν Χατσάνοφ κόντρα στον οποίον μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Αφού έσωσε match point του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στην συναρπαστική πρεμιέρα του στη Ρώμη, το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης θα επιδιώξει να συνεχίσει την παράδοση απέναντι στον 25χρονο Ρώσο, στην πρώτη τους συνάντηση σε χωμάτινη επιφάνεια.

Θα ακολουθήσει ο αγώνας Τσίλιτς-Γκαρίν και περίπου στις 18:00 (Novasports 6HD και LIVE από το SPORT24 η Μαρία Σάκκαρη θα προσπαθήσει να πάρει εκδίκηση από την Κόρι Γκοφ για την ήττα της στην περσινή διοργάνωση του Internazionali BNL d’Italia που ήταν και η μοναδική νίκη της 18χρονης Αμερικανίδας επί της Ελληνίδας τενίστριας, σε σύνολο τεσσάρων αγώνων που έχουν δώσει.

Το παιχνίδι που κλέβει την παράσταση στο Foro Italico θα πραγματοποιηθεί στο Center Court περίπου στις 17:00GR ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Στάνισλας Βαβρίνκα, στην 26η συνάντηση των δύο Grand Slammer στο tour. Οι δυο τους είχαν συναντηθεί και στον τελικό της Ρώμης το 2008, όπου ο Νόλε είχε κερδίσει δύσκολα στα τρία σετ.

Ο Βαβρίνκα προέρχεται από μεγάλο διάστημα απουσίας λόγω τραυματισμού και στα 37 του χρόνια πραγματοποιεί μια από τις τελευταίες του σεζόν. Αγωνίζεται στη Ρώμη με protected ranking (Νο361) και πριν από αυτή την εβδομάδα είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης 17 μήνες! Τελευταία τους συνάντηση ήταν στον τελικό του US Open το 2016.

Στον τελευταίο ανδρικό αγώνα της ημέρας (20:30GR), ο 10 φορές πρωταθλητής της διοργάνωσης, Ράφαελ Ναδάλ θα αντιμετωπίσει τον Ντένις Σαποβάλοφ στην 6η αναμέτρηση των δυο ανδρών, με τον 35χρονο Ισπανό να προηγείται με 4-1 νίκες. Δύο από τις τέσσερις νίκες του Ράφα έχουν έρθει στη Ρώμη (2018, 2021).

Πηγή: tennis24

TAGS ROME MASTERS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ