Τζόλης: Οι Times υποστηρίζουν ότι θυμίζει Τζέραρντ Μπάτλερ από τους 300

Οι Times αποθέωσαν τον Χρήστο Τζόλη για την εμφάνισή του κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι στο Community Shield, ανέλυσαν την καριέρα του και τέλος τον παρομοίασαν με τον Τζέραρντ Μπάτλερ, ο οποίος υποδύθηκε τον Λεωνίδα στους “300”.
Οι άνθρωποι της Άρσεναλ πρέπει να τρίβουν τα χέρια τους με την απόκτηση του Χρήστου Τζόλη. Ο Έλληνας διεθνής τους κόστισε μόλις 40 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θεωρείται “κλοπή” αν αναλογιστεί κανείς τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του με τους κανονιέρηδες.
Οι Times αποθέωσαν τον Χρήστο Τζόλη για την μέχρι τώρα παρουσία του με τη φανέλα της Άρσεναλ με αποκορύφωμα την μαγική εμφάνισή του στον τελικό του Community Shield κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, όπου σέρβιρε δύο ασίστ για τη νίκη της ομάδας του με 3-0.
Ο Γκάρι Τζέικομπ παρομοιάζει τον Έλληνα Διεθνή με τον Τζέραρντ Μπάτλερ, ο οποίος υποδύθηκε τον Λεωνίδα στους 300, λόγω της εξαιρετικής του φυσικής κατάστασης. Ακόμη, θεωρείται αναβάθμιση σε σχέση με τον Τροσάρ και παρά το γεγονός ότι δεν είναι ο σουπερστάρ που μπορεί να ζητούσαν οι οπαδοί είναι ιδανικός για τον Μικέλ Αρτέτα.
Μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός εγκωμίασε τον Τζόλη για τον τρόπο που αντιλαμβάνεται το παιχνίδι και παίρνει τις σωστές αποφάσεις την κατάλληλη στιγμή.
Επιπροσθέτως, το γεγονός ότι βγήκε πρώτος στα τεστ φυσικής κατάστασης της Άρσεναλ λέει πολλά για τη νοοτροπία του παίκτη και τη νοοτροπία που τον χαρακτηρίζει.
Ως προς τα δυνατά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του, οι Times στέκονται στην αμεσότητά του, τη δημιουργικότητα και τη σκληρή δουλειά.
Τέλος, ο Έλληνας επιθετικός παρομοιάστηκε με έναν από τους θρύλους της ομάδας τον Αλέξις Σάντσες, ο οποίος συνήθιζε να συγκλίνει προς τα μέσα και ήταν μαέστρος στην τότε ομάδα της Άρσεναλ.