ROME MASTERS

Τσιτσιπάς - Σάκκαρη: Με στόχο τα ημιτελικά στο Rome Masters

Οι Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς
Οι Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς © 2021 PATRICK SEMANSKY/AP IMAGES

Οι Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5) και Μαρία Σάκκαρη (Νο4) ρίχνονται στη μάχη του court για μία θέση στα ημιτελικά του Rome Masters, με τον Έλληνα πρωταθλητή να αντιμετωπίζει τον Γιανίκ Σίνερ (No13) όχι νωρίτερα από τη 13:30 και την Μαρία να συναντά την Ονς Ζαμπέ (No7) όχι πριν της 17:00.

Με τους αγώνες των προημιτελικών συνεχίζεται την Παρασκευή (13/5) το Internazionali BNL d’Italia στη Ρώμη και το πρόγραμμα περιλαμβάνει σπουδαία παιχνίδια τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο ταμπλό.

Οι Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5) και Μαρία Σάκκαρη (Νο4) θα ριχθούν εκ νέου στη μάχη μετά τις μεγάλες νίκες επί του Χατσάνοφ με 2-1 σετ και επί της Κόκο Γκοφ με 2-0 αντίστοιχα με στόχο την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Rome Masters.

Ο Έλληνας πρωταθλητής θα βρεθεί αντιμέτωπος για πέμπτη φορά με τον Ιταλό Γιανίκ Σίνερ (No13), ενώ η Μαρία θα αναμετρηθεί με την Τυνήσια Ονς Ζαμπέ (Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης), με τις δύο τενίστριες να συναντώνται για τρίτη φορά.

Νωρίς στο πρόγραμμα της 6ης ημέρας, ο αγώνας ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Σίνερ θα ξεκινήσει περίπου στη 13:30 (περίπου στις 14:00, COSMOTE SPORT 6HD και LIVE στο SPORT24).

Από την άλλη, η μάχη της Σάκκαρη (Novasports 6HD και LIVE από το SPORT24) αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στις 17:00.

TAGS ROME MASTERS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ