MADRID OPEN

Τσιτσιπάς - Πούιγ 2-0: Άψογη πρεμιέρα στο Madrid Open ο Στέφανος και τώρα Ντιμιτρόφ

Stefanos Tsitsipas of Greece, celebrates as he defeats Alexander Zverev, of Germany, during their semifinal match of the Monte-Carlo Masters tennis tournament, Saturday, April 16, 2022 in Monaco. Tsitsipas won 6-4, 6-2. (AP Photo/Daniel Cole)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει τη νίκη επί του Ζβέρεφ στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο @ 2022 DANIEL COLE / AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εξαιρετικός στην πρεμιέρα του στο Mutua Madrid Open και επικράτησε του Λούκας Πούιγ στα δυο σετ, για να πάρει την πρόκριση στον 3ο γύρο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εξαιρετικός στην πρεμιέρα του στο Mutua Madrid Open και επικράτησε του Λούκας Πούιγ στα δυο σετ, για να πάρει την πρόκριση στον 3ο γύρο της διοργάνωσης.

Μετά από μόλις 69 λεπτά αγώνα, ο Νο5 τενίστας του κόσμου ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο “Caja Magica”, παίρνοντας τη νίκη με 6-3, 6-4, επί του πρώην Νο11 και νυν Νο174 της παγκόσμιας κατάταξης.

Τον εξαιρετικό, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (Νο20), θα αντιμετωπίσει στους “16” του Madrid Open ο Στέφανος, μετά και την εντυπωσιακή επικράτηση του έμπειρου Βούλγαρου επί του Ντιέγκο Σβάρτσμαν, νωρίτερα την Τετάρτη (4/5).

Την 8η νίκη του σε εννέα ματς πανηγύρισε ο Τσιτσιπάς στη φετινή χωμάτινη περίοδο, επιστρέφοντας δριμύτερος, από τον πικρό αποκλεισμό που γνώρισε στην “8άδα” του Barcelona Open, πριν λίγες ημέρες, από τον Κάρλος Αλκαράθ.

Για να τα καταφέρει, ο 23χρονος χρειάστηκε να έχει σε εξαιρετική ημέρα το σερβίς του, πίσω από το οποίο κέρδισε 36/48 πόντους. Μάλιστα, μέτρησε 31/33 πίσω από το 1ο του!

Με 3/8 break points ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Τσιτσιπάς, που δέχθηκε ένα break από τον Πούιγ στις αρχές του 1ου set (3-2) και έκτοτε έκανε δικά του 7/7 service games, μετρώντας σερί κερδισμένων πόντων: 28-6. Αυτή ήταν η 28η επικράτηση του Στέφανου μέσα στο 2022.

Πηγή: tennis24

TAGS MADRID OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ