ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: Πού θα δείτε τη μάχη του Στέφανου με τον Λάγιοβιτς με φόντο τον τελικό του Barcelona Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε αναμέτρησή του με τον Κάσπερ Ρουντ στον τελικό του Monte Carlo Tennis Masters
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε αναμέτρησή του με τον Κάσπερ Ρουντ στον τελικό του Monte Carlo Tennis Masters @2024 DANIEL COLE/AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δείχνει ασταμάτητος στο φετινό Barcelona Open και κοντράρεται το απόγευμα του Σαββάτου (20/04) με τον Ντούσαν Λάγιοβιτς, με έπαθλο το εισιτήριο για τον τελικό του Barcelona Open. Πού θα παρακολουθήσετε την αναμέτρηση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο7) μετά από έναν συγκλονιστικό προημιτελικό με τον Φακούντο Ντίαζ Ακόστα όπου προκρίθηκε για 4η φορά στην καριέρα του στα ημιτελικά του Barcelona Open, επιστρέφει στο κορτ το απόγευμα του Σαββάτου (20/04) για να αντιμετωπίσει τον Σέρβο Ντούσαν Λάγιοβιτς (Νο59) με στόχο το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που οι δύο τενίστες θα βρεθούν αντιμέτωποι, με τον 25χρονο Έλληνα πρωταθλητή να έχει το προβάδισμα στο Head to Head με δύο νίκες.

Ο Τσιτσιπάς θα παίξει στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό, με την αναμέτρηση να αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στις 17:00. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE SPORT 6HD, ενώ μπορείτε να τον παρακολουθήσετε LIVE κι από το Match Center του SPORT24.

Ο άλλος ημιτελικός θα ξεκινήσει στις 14:30 το μεσημέρι και θα είναι μεταξύ του Κάσπερ Ρουντ (Νο 3) και του Τόμας Μάρτιν Ετσεβέρι (Νο 13).

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ BARCELONA OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ