ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Πέρασε σφαίρα στον τέταρτο γύρο του Roland Garros, εγκατέλειψε ο Μπέντενε

Ο Τσιτσιπάς πανηγυρίζει πόντο στον αγώνα με τον Μουνάρ για το Roland Garros
Ο Τσιτσιπάς πανηγυρίζει πόντο στον αγώνα με τον Μουνάρ για το Roland Garros AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε κατά κράτος του Αλιάζ Μπέντενε πριν ο Σλοβένος αποσυρθεί στο τρίτο σετ δίνοντας μια πολύ άνετη πρόκριση στον Έλληνα πρωταθλητή για τους “16” του Ρολάν Γκαρός!

Μετά την τρομάρα που πέρασε κόντρα στον Χάουμε Μουνάρ στην πρεμιέρα του Ρολάν Γκαρός όταν και επέστρεψε από το 0-2, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει βάλει μπρος τις μηχανές έχοντας ισοπεδώσει τους επόμενους δύο αντιπάλους του!

Ένας εντελώς αναιμικός Αλιάζ Μπέντενε δεν μπόρεσε με τίποτα να δυσκολέψει τον Έλληνα τενίστα πριν αποσυρθεί τελικά λόγω ενοχλήσεων στο τρίτο ενώ ο Στεφ είχε πεντακάθαρο προβάδισμα με το ευρύ 6-1, 6-2, 3-1 ret!

Μία πανεύκολη πρόκριση για τον Τσιτσιπά που έμεινε στο κορτ μόλις 100 λεπτά ενώ και κόντρα στον Κουέβας δεν ξόδεψε πολλή ώρα και δυνάμεις!

Ισοφαρίζει παράλληλα την καλύτερη του επίδοση στη διοργάνωση που είναι φυσικά η φάση των “16”, εκεί που αποκλείστηκε πέρσι στο, πιθανώς, καλύτερο ματς της διοργάνωσης, το ματς-έπος κόντρα στον Σταν Βαβρίνκα.

Φέτος, θα είναι το φαβορί στον επόμενο γύρο όπου θα αντιμετωπίσει Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, αφού και σε εκείνο το ζευγάρι είχαμε εγκατάλειψη με τον Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένια να αποχωρεί τραυματίας.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

ΠΗΓΗ: TENNIS24.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ