ATP

Τσιτσιπάς: Παρέμεινε στο Νο4, μάχη Τζόκοβιτς - Μεντβέντεφ για το Νο1

Russia's Daniil Medvedev, left, is congratulated by Greece's Stefanos Tsitsipas after winning their semifinal match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Friday, Feb. 19, 2021.(AP Photo/Andy Brownbill)
Russia's Daniil Medvedev, left, is congratulated by Greece's Stefanos Tsitsipas after winning their semifinal match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Friday, Feb. 19, 2021.(AP Photo/Andy Brownbill) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρέμεινε στο Νο4 της Παγκόσμιας κατάταξης έχοντας την ελάχιστη διαφορά από τον Ναδάλ, ενώ αυτή την εβδομάδα κρίνεται το Νο1 ανάμεσα σε Τζόκοβιτς και Μεντβέντεφ.

Η ATP ανακοίνωσε τη νέα παγκόσμια κατάταξη η οποία δεν έχει κάποια αλλαγή στην πρώτη δεκάδα, ωστόσο αυτό μπορεί να συμβεί την ερχόμενη Δευτέρα (28/02).

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στην 4η θέση και έχει ελάχιστη διαφορά από τον Ραφαέλ Ναδάλ. Αμφότεροι θα χάσουν 250 και 500 βαθμούς αντίστοιχα και εάν ο Στεφ κάνει καλύτερη πορεία από τον Ισπανό στο Ακαπούλκο θα πάρει σημαντική ανάσα.

Μεγάλη μάχη έχουμε και στην κορυφή. Ο Μεντβέντεφ εάν κάνει ίδια ή καλύτερη πορεία στο Ακαπούλκο από αυτή που θα κάνει ο Τζόκοβιτς στο Ντουμπάι θα τον προσπεράσει και θα ανέβει εκείνος στην κορυφή.


TAGS ATP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ