ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: Ώρα Στέφανου στο Roland Garros κόντρα στον Μουζέτι, στην μάχη και ο Μεντβέντεφ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει τη νίκη του απέναντι στον Ζβέρεβ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει τη νίκη του απέναντι στον Ζβέρεβ 2022 AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο4 στον κόσμο) κάνει σήμερα (24/5) την πρεμιέρα του στο Roland Garros (21:45, Eurosport 1 και LIVE από το SPORT24), αντιμετωπίζοντας τον Λορέντζο Μουζέτι (Νο66 στον κόσμο). Στην μάχη και οι Μεντβέντεφ και Ρουντ.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για τον Στέφανο Τσιτσιπά (Νο4 στον κόσμο). Ο Έλληνας πρωταθλητής ρίχνεται σήμερα (24/5) στην μάχη του Roland Garros αντιμετωπίζοντας τον Λορέντζο Μουζέτι (Νο66 στον κόσμο) στον πρώτο γύρο του γαλλικού τουρνουά (όχι πριν τις 21:45, Eurosport 1 και LIVE από το SPORT24).

Ο Τσιτσιπάς, που πέρυσι είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του τουρνουά, θέλει να ξεκινήσει δυναμικά στο τουρνουά και να στείλει το δικό του μήνυμα. Αν προκριθεί στον επόμενο γύρο, εκεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Λούκας Πούιλ (Νο162 στον κόσμο) - Ζντέντεκ Κόλαρ (Νο134 στον κόσμο).

Νωρίτερα σήμερα (24/5), θα κάνει την πρεμιέρα του ο Ντανίλ Μεντβέντεφ (Νο2 στον κόσμο) αντιμετωπίζοντας τον Φακούντο Μπάγκνις (Νο103 στον κόσμο) στις 12:00, ενώ λίγο πριν από τον Τσιτσιπά θα ριχθούν στην μάχη ο Αντρέι Ρούμπλεβ (Νο7 στον κόσμο), αντιμετωπίζοντας τον Σούνγου Κουόν (Νο71 στον κόσμο) και ο Κάσπερ Ρουντ (Νο8 στον κόσμο), με τον αντίπαλό του να είναι ο 37χρονος Τζο Γουίλφριντ Τσόνγκα (Νο297 στον κόσμο), που αγωνίζεται στο τελευταίο τουρνουά της καριέρας του.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ROLAND GARROS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ