ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: "Οι στιγμές δόξας και επιτυχίας είναι ένα πολύ μικρό ποσοστό των εμπειριών ενός επαγγελματία τενίστα"

Τσιτσιπάς: "Οι στιγμές δόξας και επιτυχίας είναι ένα πολύ μικρό ποσοστό των εμπειριών ενός επαγγελματία τενίστα"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αποκλεισμό από τον Τέιλορ Φριτζ, αναφέρθηκε στις δυσκολίες του επαγγελματία τενίστα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο7) πάλεψε κόντρα στον Τέιλορ Φριτζ (Νο12) , αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, γνώρισε την ήττα με 3-1 σετ (7-6 (3), 5-7, 6-3, 6-3) και αποκλείστηκε στην φάση των 16 του Australian Open.

Στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης ο Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στη ζωή ενός επαγγελματία τενίστα και το μικρό ποσοστό δόξας και επιτυχίας.

"Δεν είναι αρνητικά συναισθήματα, είναι συναισθήματα εξέλιξης και αλλαγής. Τη μια μέρα είσαι στο Top 10 και την επόμενη δεν βρίσκεσαι εκεί πια, οπότε πρέπει να συνεχίσεις τη δουλειά, να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ωριμάσει μέσα απ' αυτές τις καταστάσεις και να δοκιμάσεις την επόμενη φορά. Είναι δύσκολο, γιατί οι στιγμές δόξας και επιτυχίας είναι ένα πολύ μικρό ποσοστό των εμπειριών ενός επαγγελματία τενίστα, οι επίπονες στιγμές είναι πολύ περισσότερες

Σκεφτόμουν ότι είχα έναν μεγάλο αγώνα μπροστά μου και έναν αντίπαλο που του αρέσουν αυτά τα γήπεδα, με ένα παιχνίδι με πολλή δύναμη που ταιριάζει στα σκληρά γήπεδα. Έπρεπε να προετοιμαστώ καλά για όλα αυτά, δεν το αντιμετώπισα με τον καλύτερο τρόπο, όμως έπαιξε πολύ καλά και του άξιζε η νίκη. Μπορώ να το πάρω σαν κάτι που θα με αφυπνήσει και θα ταΐσει τον εγωισμό μουΉταν διαφορετικό ματς, είχαμε περισσότερα μεγάλα ράλι και πόντους με ένταση. Το σημερινό ματς είχε πολύ πιο γρήγορο ρυθμό και πιο σύντομους πόντους. Έπρεπε κατά τη γνώμη μου να το μετατρέψω περισσότερο σε μια μάχη αντοχής" ανέφερε.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ