ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: Με δεμένο το δεξί χέρι στην προπόνηση ο Στέφανος

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην προπόνησή του στη Βαρκελώνη
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην προπόνησή του στη Βαρκελώνη PRINT SCREEN

 Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στη Βαρκελώνη ενόψει της πρεμιέρας του στο Barcelona Open κι έχει καλύψει το δεξί του χέρι με blue tape κινησιοθεραπείας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στη Βαρκελώνη ενόψει της πρεμιέρας του στο Barcelona Open Banc Sabadell, με τον Έλληνα τενίστα να έχει καλύψει το δεξί του χέρι με blue tape κινησιοθεραπείας από τον καρπό μέχρι τον ώμο, κάτι που σημαίνει ότι οι ενοχλήσεις στον ώμο δεν τον έχουν ακόμα εγκαταλείψει.

Ο Τσιτσιπάς έχει περάσει bye από τον 1ο γύρο και περιμένει να μάθει την Τρίτη (18/4) τον αντίπαλό του ο οποίος θα προκύψει από την αναμέτρηση του Πέδρο Κατσίν με τον Χάις Μπράουερ, έναν εκ των δύο την Τετάρτη (19/4).

Ο Τσιτσιπάς ωστόσο, θα αγωνιστεί (για δεύτερο σερί τουρνουά) και στα διπλά, όπου μαζί με τον έμπειρο διπλίστα Νίκολας Μαχούτ θα αντιμετωπίσουν στον 1ο γύρο τους Μάτβε Μίντελκουπ και Αντρέας Μις.

Στο Barcelona Open Banc Sabadell o Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί για 5η φορά στην καριέρα του σ’ ένα τουρνουά στο οποίο έχει φτάσει δύο φορές στον τελικό τόσο το 2018, όσο και το 2021 χάνοντας και τις δύο φορές από τον πολυνίκη του θεσμού, Ράφα Ναδάλ.

Πέρσι ο 24χρονος είχε φτάσει μέχρι τα προημιτελικά όπου αποκλείστηκε από τον μετέπειτα πρωταθλητή, Κάρλος Αλκαράθ.

Πηγή: Tennis24

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ