ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: Κόντρα στον ύψους 2.11 μέτρων Ράιλι Οπέλκα στους 4 του Rogers Cup

Ο Ράιλι Οπέλκα
Ο Ράιλι Οπέλκα Ⓒ 2021 THIBAULT CAMUS/ ASSOCIATED PRESS

Ο γίγαντας Ράιλι Οπέλκα που έχει ύψος 2.11 μέτρα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στα ημιτελικά του Rogers Cup, αφού επιβλήθηκε με 2-0 σετ του Μπαουτίστα Αγούτ.

Ο θηριώδης Αμερικανός ύψους 211 εκατοστών, Ράιλι Οπέλκα, θα βρεθεί στον δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά και θα είναι το τελευταίο εμπόδιο για τον Έλληνα πρωταθλητή, αν θέλει να βρεθεί στον μεγάλο τελικό του Masters στο Τορόντο.

Ο Νο32 τενίστας του κόσμου διανύει εξαιρετική εβδομάδα στον Καναδά και το βράδυ της Παρασκευής κέρδισε τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ, παίρνοντας τη 2η διαδοχική πρόκρισή του σε ημιτελικό Masters τουρνουά.

Μετά την παρουσία του στην "4αδα" της Ρώμης, ο 23χρονος -κόντρα στα προγνωστικά- "σφράγισε" τη θέση του στους "4" καλύτερους του Τορόντο, επικρατώντας του RBA με σκορ 6-3, 7-6(1), μετά από 80 λεπτά αγώνα.

Τσιτσιπάς και Οπέλκα έχουν διασταυρώσει τα ξίφη τους μια φορά στο παρελθόν, στα προημιτελικά του Masters του Σινσινάτι, το 2020. Τότε, ο Αμερικανός είχε εγκαταλείψει στο 5-6 του εναρκτήριου set, εξαιτίας τραυματισμού.

Για να φτάσει στην ημιτελική φάση του National Bank Open, χρειάστηκε να αποκλείσει κατά σειρά τους Νικ Κύργιο, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, Τζορτζ Λόιντ Χάρις και Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ, σερβίροντας 18.25 άσους ανά παιχνίδι.

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ