ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Ρουντ - Τσιτσιπάς 0-2: Απολαυστική εμφάνιση και πρόκριση στoυς 4 του Rogers Cup

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια παρουσίας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια παρουσίας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο @2021 SETH WENIG/AP IMAGES

Εξαιρετικός ο Στέφανος Τσιτσιπάς, επιβλήθηκε με 2-0 σετ (6-1, 6-4) του Κάσπερ Ρουντ και προκρίθηκε στους 4 του Rogers Cup του Τορόντο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ράιλι Οπέλκα

Μετά την επιβλητική νίκη επί του Κάρεν Χατσάνοφ την Πέμπτη, ο Έλληνας πρωταθλητής "ισοπέδωσε" και τον πολύ φορμαρισμένο, Κάσπερ Ρουντ, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του Masters στο Τορόντο όπου θα αντιμετωπίσει τον Ράιλι Οπέλκα.

Ο Στέφανος έχασε μόλις πέντε games από τον Νορβηγό, Νο11 τενίστα του κόσμου, ο οποίος μετρούσε 14 συνεχόμενες νίκες στο Tour και είχε τρεις σερί κατακτήσεις ΑΤΡ τίτλων, μέχρι να ταξιδέψει στον Καναδά.

Παρ' όλα αυτά, ο Τσιτσιπάς χρειάστηκε μόλις 73 λεπτά για να τον θέσει νοκ-άουτ με το τρομερό 6-1, 6-4, παίρνοντας για 2η φορά στην καριέρα του, την πρόκριση στην τελική "4αδα" του Καναδικού Masters.

Ο Νο3 του ταμπλό, έχασε μόλις δέκα πόντους πίσω από το σερβίς του (37/47), δεν άφησε τον Ρουντ να φτάσει σε break (0/1 break point) και πήρε την παλικαρίσια νίκη με εντυπωσιακή εμφάνιση.

Τρεις μήνες μετά την ήττα του από τον Νορβηγό στο Masters της Μαδρίτης, ο 23χρονος Έλληνας πρωταθλητής πήρε την εκδίκησή του και περιμένει να μάθει τον επόμενο αντίπαλό του, από την αναμέτρηση του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ με τον Ράιλι Οπέλκα.

Αυτήν ήταν η 45η νίκη του Στέφανου μέσα στο 2021. Βελτίωσε το σερί του σε 45-12 και φυσικά, δεσπόζει στη λίστα με τους τενίστες που έχουν τις περισσότερες νίκες στο Tour φέτος.

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ