MONTE-CARLO MASTERS

Τσιτσιπάς: Κόντρα στον Σβάρτσμαν με φόντο τα ημιτελικά του Monte Carlo Masters

Τσιτσιπάς: Κόντρα στον Σβάρτσμαν με φόντο τα ημιτελικά του Monte Carlo Masters
2022 AP PHOTO/MARTA LAVANDIER

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει (15/04, περίπου στις 18.00) τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά του Monte Carlo Masters.

Ο υπερασπιστής του τίτλου Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5), θα έχει το πρωτο του δυνατό τεστ στο Monte Carlo Masters αφού με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει(περίπου στις 18:00, Cosmote Sports 6, ζωντανά από το SPORT24) τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν.

Φυσικά, πρόκειται για έναν δύσκολο αντίπαλο αφού το Νο16 της Παγκόσμιας κατάταξης είναι εξαιρετικό στο χώμα. Άλλωστε, ο 29χρονος Αργεντινός Νο16 στον κόσμο, έχει και το προβάδισμα στο head to head με 2-1 και τελευταία νίκη αυτή στο ATP Cup τον περασμένο Ιανουάριο.

Αυτός είναι ο 13ος προημιτελικός σε Masters τουρνουά για τον Στέφανο Τσιτσιπά ο οποίος πέρυσι κατέκτησε το δεύτερο σημαντικότερο τίτλο της καριέρας του στο Monte Carlo Masters, μετά το ATP Finals 2019.

Νωρίτερα, θα αναμετρηθούν ο Γιανίκ Σίνερ με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ από το ζευγάρι των οποίων θα προκύψει και ο πιθανός αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στα ημιτελικά σε περίπτωση πρόκρισης.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής

Court Rainier III

  • 12:00 Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα - Τέιλορ Φριτζ / COSMOTE SPORT 6HD
  • 14:00 Γκριγκόρ Ντίμιτροφ - Χούμπερτ Χούρκατζ / COSMOTE SPORT 6HD
  • 16:00 Γιανίκ Σίνερ - Αλεξάντερ Ζβέρεφ / COSMOTE SPORT 6HD
  • 18:00 Ντιέγκο Σβάρτσμαν - Στέφανος Τσιτσιπάς / COSMOTE SPORT 6HD
TAGS MONTE-CARLO MASTERS ATP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ