ATP

Τσιτσιπάς: Κόντρα στον Μάχατς για μια θέση στα προημιτελικά της Βιέννης

Czech Republic's Tomas Machac returns the ball to Serbia's Novak Djokovic during a match of the Dubai Duty Free Tennis Championships in Dubai, United Arab Emirates, Tuesday, Feb 28, 2023. (AP Photo/Kamran Jebreili)
Czech Republic's Tomas Machac returns the ball to Serbia's Novak Djokovic during a match of the Dubai Duty Free Tennis Championships in Dubai, United Arab Emirates, Tuesday, Feb 28, 2023. (AP Photo/Kamran Jebreili) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει στη φάση των "16" του τουρνουά της Βιέννης τον Τόμας Μάχατς με φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποιώντας γεμάτη εμφάνιση επικράτησε 2-0 σετ του Ντόμινικ Τιμ και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του τουρνουά της Βιέννης.

Στον επόμενο γύρο ο 25χρονος Έλληνας (Νο7 στην παγκόσμια κατάταξη) θα αντιμετωπίσει τον Τόμας Μάχατς ο οποίος νωρίτερα επικράτησε του Αλεκσάνταρ Βούκιτς με 6-3. 6-1.

Αυτή θα είναι η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο τενίστες. Ο 23χρονος Τσέχος βρίσκεται στο Νο 74 της Παγκόσμιας κατάταξης η οποία είναι και η ψηλότερη που έχει βρεθεί ποτέ, ενώ δεν έχει κατακτήσει κάποιο τίτλο στην καριέρα του.

Ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Τόμας Μάχατς αναμένεται να διεξαχθεί την Πέμπτη με τον νικητή να αντιμετωπίζει στα προημιτελικά τον νικητή από την αναμέτρηση του Τόμι Πολ με αυτόν που θα επικρατήσει στο ζευγάρι ανάμεσα στον Καράτσεφ και τον Γκόγιο.

TAGS ATP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ