ATP

Τσιτσιπάς: Κόντρα στον Κουκούσκιν στον πρώτο γύρο του Astana Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα στον Τζον Ίσνερ στον προημιτελικό του Σινσινάτι
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα στον Τζον Ίσνερ © 2022 JEFF DEAN/ASSOCIATED PRESS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμαθε τον αντίπαλό του για τον πρώτο γύρο του Astana Open στο Καζακστάν, όπου θα αντιμετωπίσει τον γηπεδούχο wild card, Μίκχαηλ Κουκούσκιν.

Υπέρλαμπρο το ταμπλό στο Astana Open του Καζακστάν με την κλήρωση να βγάζει σπουδαία παιχνίδια στον 1ο γύρο αλλά και στις διασταυρώσεις στα later stages της διοργάνωσης.

Αλκαράθ, Τζόκοβιτς, Μεντβέντεφ, Τσιτσιπάς, Βαβρίνκα, Αλιασίμ, Χουρκάτς και Μπαουτίστα Αγκουτ θα πάρουν μέρος στο ATP 500 τουρνουά και μας προϊδεάζουν για ένα σπουδαίο event.

Ο θριαμβευτής του Αμερικανικού Όπεν, Κάρλος Αλκαράθ επιστρέφει στο tour μετά την κατάκτηση του πρώτου Grand Slam της καριέρας του κι αφού έγινε ο νεαρότερος τενίστας στην ιστορία που ανεβαίνει στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στον 1ο γύρο, ο 19χρονος Ισπανός θα αντιμετωπίσει τον ανερχόμενο Χόλγκερ Ρουν ενώ στο 2ο γύρο διασταυρώνεται με τον Στάνισλας Βαβρίνκα αρκεί ο Ελβετός να ξεπεράσει το εμπόδιο του Μαναρινό.

Στο πάνω μέρος του ταμπλό βρίσκεται και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, Νο3 της διοργάνωσης, με τον Έλληνα πρωταθλητή να κληρώνεται στον 1ο γύρο με τον γηπεδούχο wild card, Μίκχαηλ Κουκούσκιν, ενώ στο 2ο θα αντιμετωπίσει λογικά τον Μάριν Τσίλιτς. Πριν τον πιθανό ημιτελικό με τον Αλκαράθ, ο Στέφανος ενδέχεται να συναντήσει τον Χουρκάτς στα προημιτελικά.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό ξεχωρίζουν Ντανίλ Μεντβέντεφ και Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Ρώσο να ξεκινά τις υποχρεώσεις του απέναντι στον Άλμπερτ Ράμος-Βινόλας ενώ ο Σέρβος παίζει με τον Κριστιάν Γκαρίν.

Ο Νόλε διασταυρώνεται στα προημιτελικά με τον Γιάνικ Σίνερ.

Πηγή: Tennis24

TAGS ATP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ