ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: Κόντρα στον Γκιρόν με φόντο τα ημιτελικά στο τουρνουά της Μαγιόρκα

Stefanos Tsitsipas of Greece returns the ball to Frances Tiafoe of the US during the men's singles match on day one of the Wimbledon Tennis Championships in London, Monday June 28, 2021. (AP Photo/Alastair Grant)
Stefanos Tsitsipas of Greece returns the ball to Frances Tiafoe of the US during the men's singles match on day one of the Wimbledon Tennis Championships in London, Monday June 28, 2021. (AP Photo/Alastair Grant) 2021 AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5) ρίχνεται στη "μάχη" των προημιτελικών στο τουρνουά της Μαγιόρκα κόντρα στον Μάρκος Γκιρόν (Νο67), με το παιχνίδι να διεξάγεται το νωρίτερο στις 15:30 (COSMOTE SPORT 6 HD και Live από το SPORT24).

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5), αφού πέρασε το πρώτο εμπόδιο, επικρατώντας του Ίλια Ιβάσκα με 2-0 σετ (6-4, 6-4), πήρε την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του τουρνουά της Μαγιόρκα, σε ένα παιχνίδι που κράτησε 1 ώρα και ένα τέταρτο.

Την Πέμπτη (23/6) ο Έλληνας πρωταθλητής θα τεθεί αντιμέτωπος στα προημιτελικά της διοργάνωσης με τον Μάρκος Γκιρόν (Νο67). Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 6 HD, ενώ θα καλυφθεί επίσης Live από το SPORT24.

Ο αγώνας είναι δεύτερος χρονικά, πίσω από τη διεξαγωγή της αναμέτρησης του Ντάνιελ Αλτμάιερ και του Μπενζαμέν Μπονζί. Τα άλλα δύο ζευγάρια των προημιτελικών είναι Μεντβέντεφ-Μπαουτίστα και Μπελιέ-Γκρίκσπορ.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ