ΕΛΛΑΔΑ

Τσιτσιπάς και Σάκκαρη ρίχνονται στη μάχη των προημιτελικών του Boss Open και Nottingham

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ©2022 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μάρια Σάκκαρη δοκιμάζονται στο Boss Open και το Nottingham Open αντίστοιχα ενόψει του Wimbledon, με τον Έλληνα τενίστα να ρίχνεται στη μάχη κόντρα στον Μάρεϊ στις 14:40, και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στις 14:15 κόντρα στη Χαντάντ για μία θέση στα ημιτελικά των τουρνουά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5) και η Μαρία Σάκκαρη (Νο5) συνεχίζουν την προετοιμασία τους στο Boss Open και το Nottingham Open αντίστοιχα ενόψει του Wimbledon.

Η 26χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια δίνει τον τρίτο αγώνα της στο Rothesay Nottingahm Open αντιμετωπίζοντας στις 14:15 (Novasports 6HD και Live από το SPORT24) κόντρα στην Μπεατρίς Χαντάτ Μάια (Νο48), διεκδικώντας την πρόκρισή της στον τελικό. Η Σάκκαρη είχε ηττηθεί από τη Βραζιλιάνα στον 2ο γύρο του Μαϊάμι φέτος.

Λίγο αργότερα, στις 14:40 (Live από το SPORT24), ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5), που επικράτησε άνετα του Ντόμινικ Στρίκερ (Νο200) 2-0 σετ (6-3, 6-4) Στέφανου θα τεθεί αντιμέτωπος στα προημιτελικά του Boss Open με τον Άντι Μάρεϊ, όπου θα διεκδικήσει μια θέση στον ημιτελικό του τουρνουά.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ NOTTINGHAM OPEN STUTTGART OPEN ATP WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ