DAVIS CUP

Τσιτσιπάς: Η μπασκετική συζήτηση με τον Αγραβάνη, τα τρίποντα και το εντυπωσιακό ΟΑΚΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνομιλεί με τον Δημήτρη Αγραβάνη
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνομιλεί με τον Δημήτρη Αγραβάνη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε στον Δημήτρη Αγραβάνη ότι παρακολουθούσε τους αγώνες της Εθνικής στο EuroBasket μέσα από ένα τάμπλετ και ανέφερε με χιουμοριστική διάθεση ότι η ομάδα χρειάζεται προπόνηση στα τρίποντα.

Ιδιαίτερα ευδιάθετος ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κλήρωση των ζευγαριών ενόψει του αγώνα της Εθνικής ομάδας τένις με την αντίστοιχη του Εκουαδόρ για το Davis Cup.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έδειχνε να απολαμβάνει τις στιγμές και ταυτόχρονα να ανυπομονεί να αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ, το οποίο αναμένεται να έχει περισσότερους από 14.000 φιλάθλους.

Αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωσης ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε σύντομο διάλογο τόσο με τον Δημήτρη Αγραβάνη όσο και με τον Νίκο Παππά.

Ειδικά με τον φόργουορντ των πρασίνων τα είπαν για περισσότερη ώρα με το Νο3 της Παγκόσμιας κατάταξης να είναι ιδιαίτερα διαβασμένος και να επιβεβαιώνει την αγάπη του και για το μπάσκετ.

Η ιστορία πίσω από την ανάρτηση και η προπόνηση στα τρίποντα

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους στην οποία συμμετείχε και ο προπονητής, Χρήστος Φιωτάκης αποκαλύφθηκε ότι εκείνος και τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής ομάδας παρακολουθούσαν εκτενώς την πορεία της γαλανόλευκης στο EuroBasket.

Εκείνη την περίοδο η Ελλάδα αγωνιζόταν και στο τένις αφού αντιμετώπιζε την Τυνησία για την προκριματική φάση του Davis Cup.

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ τότε είχε δώσει τον αγώνα με τη Γερμανία που την άφησε εκτός συνέχειας. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είχε ανεβάσει βίντεο όπου ο Κώστας Αντετοκούνμπο έχει ξεσπάσει σε κλάματα και έγραψε: "Θα το πάρουμε παιδιά. Ψηλά το κεφάλι. Πίστη στην καρδιά. Υπερηφάνεια", ενώ χρησιμοποίησε το hashtag #NoRetreatNoSurrender (=όχι οπισθοχώρηση, όχι παράδοση).

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του έψαχναν τρόπο να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια στην Τυνησία όπου και βρίσκονταν και τελικά τα είχαν καταφέρει μέσα από ένα τάμπλετ.

Ο κ. Φιωτάκης μάλιστα ανέφερε ότι ο Στέφανος έλεγε τότε με χιουμοριστική διάθεση ότι η Εθνική μας χρειάζεται προπόνηση στα τρίποντα.

Εντυπωσιασμένος από το ΟΑΚΑ

Από εκεί και πέρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έκρυψε το θαυμασμό του για την εικόνα του ΟΑΚΑ. Σε διάφορα πηγαδάκια που είχε ο 24χρονος τενίστας επεσήμανε πως δεν περίμενε να έχει αυτή τη μορφή η κεντρική σάλα των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Εντυπωσιάστηκε όταν πληροφορήθηκε ότι η χωρητικότητα του ΟΑΚΑ είναι παραπλήσια με αυτή της O2 Arena.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που τόνισε ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί μπροστά στους Έλληνες φιλάθλους, ενώ και στις δηλώσεις του επεσήμανε πως είναι τεράστια επιτυχία όσων ενεπλάκησαν στη διοργάνωση το γεγονός ότι στο ΟΑΚΑ θα βρεθούν περισσότεροι από 14.000 φιλάθλους τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή.

Το πρόγραμμα των αγώνων ανάμεσα σε Ελλάδα και Εκουαδόρ

Σάββατο 04/02 (Έναρξη αγώνων στις 11.00)

  • Στέφανος Τσιτσιπάς - Άλβαρο Γκιγιέν (Νο731)
  • Μιχάλης Περβολαράκης - Αντρές Αντράντε (Νο564)

Κυριακή 05/02 (Έναρξη αγώνων στις 12.00)

  • Στέφανος Τσιτσιπάς - Πέτρος Τσιτσιπάς / Γκονζάλο Εσκομπάρ (Νο44) - Ντιέγκο Ιντάλγκο (Νο76)
  • Στέφανος Τσιτσιπάς - Αντρές Αντράντε (Νο564)
  • Μιχάλης Περβολαράκης - Άλβαρο Γκιγιέν (Νο731)
TAGS DAVIS CUP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ